PROSTŘENO: Kláru zradil přítel, teď žije s jeho sestrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: Kláru zradil přítel, teď žije s jeho sestrou!

Klára
Klára (TV Prima)

Úvodní hostitelka jihočeského Prostřena má pohnutý osud. Svobodná matka Klára (21) porodila syna už v 16 letech. Když se na něj tatínek vykašlal, našla oporu u jeho sestry…

Klára žije v bytě, kde jí děla společnost kamarádka, z níž se nakonec vyklubala teta jejího syna Pepíčka. Ta o svém bratrovi nemá nejlepší mínění, protože se ke svému synkovi nezná. „Vycházíme spolu dobře. Mrzí ji, že je mu Pepíček lhostejný,“ řekla o své spolubydlící Klára.

Během příprav se hostitelka chvástala, že jako servírka nemá s prostíráním problém. Opak se však ukázal pravdou, když umístila příbory obráceně. Naštěstí se u ni nenašel žádný velký kritik a hosté její faux pas přijali s úsměvem.

Nejvíce se Klára potrápila při pečení slaného závinu. Chtěla zazářit těstem vlastní výroby, ale nakonec byla ráda, že svůj výtvor vůbec dostala na plech. „To už je prostě blivajz!“ zoufala si v kuchyni.

Po kuřecím vývaru následoval hlavní chod, který nenaplnil očekávání. V kuřecích nudličkách totiž chyběl slibovaný med, který Klára nahradila vínem.

Jak si hosté pochutnají na prošívané dece? Sledujte Prostřeno na Primě!

Klářiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno

 



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
mirkazam
24. 5. 2012 • 10:53

chlapíkovi nedivím, že vzal roha. Protože takové negativní trdlo mít doma je za trest.

hillaarkaa
21. 5. 2012 • 14:27

Bílou či nějakou cikorku tak by jste to sem nedali Fazole sei lížou a vejfuky sonduje dnes kdekdo Jukněte na formana,Jitku Smutnou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.