Olympic Trilogy Tour: Janda šetřil síly na noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Olympic Trilogy Tour: Janda šetřil síly na noc!

Pokoušeli se Petr Janda s manželkou Alicí po koncertu opět počít potomka?
Pokoušeli se Petr Janda s manželkou Alicí po koncertu opět počít potomka? (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Petr Janda (63) se svým Olympikem sice řádí na koncertech už více než čtyřicet let, ale pořád vystačí s dechem! V sobotu dokázal dokonce rozbouřit Sazka Arenu! Do starého železa tedy zatím rozhodně nepatří. Ještě aby se podařilo počít s manželkou Alicí (24) to vytoužené miminko!

Nacpaná Sazka Arena, kde vystupují jen největší hvězdy, světové popmusic přivítala legendární skupinu Olympic, jak se sluší a patří. Když se Petr Janda s kapelou zjevil v chuchvalcích dýmu, diváků se zmocnilo nadšení. „Obecenstvo bylo skvělé, vystoupení se skutečně vydařilo,“ pochvaloval si Janda, který na koncertě zahrál i své největší hity.

A každý úspěch se musí oslavit! Není proto divu, že se kapela s rodinou i přáteli přesunula slavit do centra Prahy. Kdo by ale očekával bouřlivý večírek a alkoholové opojení, byl by zklamán.

Po pár skleničkách s přáteli, mezi nimiž nechyběla slovenská hvězda Peter Nagy či ředitel hudební televize Óčko Jiří Balvín, se šlo domů. Janda totiž musel šetřit síly na noc, vždyť s manželkou Alicí se pokouší o přírůstek do rodiny už pořádně dlouho, dokonce uvažují o umělém oplodnění! Na večírku mu ale dělala radost dcera Marta (32), která vystupuje s přítelem, kytaristou a zpěvákem Sashou v německé skupině Die Happy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.