Pomsta odpadlíka Kutheila z Hlasu: Rytmus je ko**t! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomsta odpadlíka Kutheila z Hlasu: Rytmus je ko**t!

Rytmus v Hlasu Česko Slovenska
Rytmus v Hlasu Česko Slovenska (TV Nova)

Rapper Rytmus si v televizních soutěžích moc přátel nenadělal. V SuperStar se do něj pustil Michal Šeps a v Hlasu Česko Slovenska to teď schytal od Michala Kutheila.

Sebevědomý Rytmus není mezi soutěžícími příliš v oblibě, protože jim vadí jeho arogantní chování. Své o tom ví i Michal Kutheil, jehož výkony neustále kritizoval a jehož vyřazení ze soutěže sledoval s uspokojením. Svěřenci Michala Davida se vysmíval za nemoderní projev a přirovnal jej dokonce k Petru Kotvaldovi.

Cesta Petra Kutheila v Hlasu Česko Slovenska už skončila a nebojí se otevřeně říct svůj názor na Rytmuse. „Myslím si, že Rytmus je ko**t,“ napsal Kutheil drze při chatování na webu Pluska.sk

Rytmus si už v Hlasu Česko Slovenska prožil spor se Simonou Fehérovou, která k němu odmítala chovat respekt, což ji stálo postup do finále.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.

 



Přečtěte si
laetitia
19. 5. 2012 • 07:00

No a vo tom to je. Muzikál je fabrika.

valmonts
18. 5. 2012 • 21:39

Kutheil je Petr a ne Michal vy ***i!!!!! Nevím co máte pořád s tím Michalem, když musíte neustále dělat chyby v článcích, tak je raději nepište!

valmonts
18. 5. 2012 • 21:39

Kutheil je Petr a ne Michal vy ***i!!!!! Nevím co máte pořád s tím Michalem, když musíte neustále dělat chyby v článcích, tak je raději nepište!

fizi
18. 5. 2012 • 15:00

Kutheil jen řekl svůj názor,má na to právo a má taky pravdu.I když se mi moc nelíbil zpěvem,magor Rytmus ho nemá právo urážet.Je to namyšlenej a sebestřednej blb a to,jak v přenosech "toká" s Darou,je trapas pubošů.Hlavně,že to nic,co ukazují,mají dobře zaplaceno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.