Hanka Krampolová: Proměna kvůli depresím! Barvu si zvolila podle psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hanka Krampolová: Proměna kvůli depresím! Barvu si zvolila podle psa!

Z výsledku byla Hanka našená.
Z výsledku byla Hanka našená. (Aha! – Jaroslav Benda)

Změnu účesu a vizáže podstoupila včera nová hvězda primáckého Top star magazínu  Hanka Krampolová (50) v pražském vlasovém studiu Martina Žifčáka. Svou zásadní přeměnou chce zmírnit čas depresí a smutku po nedávné smrti své maminky a odstartovat další etapu života.

„Na myšlenku se sebou něco udělat mě přivedl Petr Vojnar z Jirkova pořadu Nikdo není dokonalý, který toto kadeřnictví navštěvuje. Moc je chválil, tak jsem se tu objednala,“ komentovala své rozhodnutí Hanka Krampolová. „Dohodli jsme se, že zapracujeme na mé proměně, tak doufám, že to bude znát.“

Během dvou hodin pak podstoupila stříhání, barvení vlasů (nechtíc zvolila stejný odstín, jako mají chloupky její fenky Žanynky), foukání a líčení. Vše za zhruba 2000 korun.

Krampolová teď věří, že jí její nový vzhled pomůže dostat se ze smutku, který se jí drží po nedávné smrti maminky a nakopne ji. „S depresí se snažím bojovat. Bez doktora Cimického bych to ale zřejmě ještě nezvládla. Naštěstí mám ten televizní deníček a pozvolna bych zase chtěla začít cvičit. Jedině nějaká činnost mi pomůže dostat se z nejhoršího,“ dodala.



Přečtěte si
mirkazam
24. 5. 2012 • 10:45

kdo může vůbec psát o tomto strašidlu.Když ze sebe něco vysouká, tak jsou to samé hovadiny, a tak si říkám, kolik musel Krampol zalepit, aby se o tom jeho ,,zázraku " psalo .

eremita
19. 5. 2012 • 21:24

nebo se snaží vyrovnat Bartošové, obě ĺéčí deníček, který pak prodají, zaprodají se při jakékoliv příležitosti, bez foťáků nebo kamer nedají ani ránu, za vše si nechají zaplatit. Asi jí to v tý školce svědčilo líp, tehdy ještě byla vcelku normální. Krampolová není a nikdy nebude hvězda. Ani dáma. Zviditelnila Žifčáka, měla to zadarmo a o to šlo...

honzina
19. 5. 2012 • 13:17

dobře pokud je nemocná tak ať se léčí a necpe se do bulváru a do televize

honzina
19. 5. 2012 • 13:16

kolik, že to máš dioptrií - typuju tak 25 nejméně, tý náně by pomohlo vyměnit celou palici( tu původní uříznout a chodit do ní s.r.á.t) a co se týče postavy - malej dvůr a velkej bič, potom by se dalo hovořit o proměně, tohle je opět článek o h.o.v.n.ě

carymary1
18. 5. 2012 • 12:11

Paní Hanka je nemocná paní. Nechte její problémy jejímu Jirkovi a jděte raději na sluníčko. Venku je krásně a je pátek..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.