Michal David: Angažoval svého odpadlíka v muzikálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michal David: Angažoval svého odpadlíka v muzikálu!

kouč Michal David
kouč Michal David (Aha! – Karel Kopáč)

Být v týmu Michala Davida se vyplatí. To po pondělním vyřazování ví i bývalý člen týmu Michala Davida v Hlasu Česko Slovenska Petr Kutheil. Ačkoliv v soutěži skončil, jako první už má angažmá v muzikálu.

Kutheil se totiž dostal do rozstřelu s krásnou Kateřinou Petráňovou, která jako vždy předvedla pěvecky bezchybný, leč emocionálně opatrný a celkově chladný výkon. To Petr se mohl při rozstřelové písni přetrhnout. Michal David stál před nelehkým úkolem, kdo z jeho svěřenců půjde z kola ven.

A hitmaker to vyřešil opravdu šalamounsky. Zatímco Petráňovou poslal do dalšího kola, Kutheila sice vyrazil, ale současně ho rovnou angažoval v nově připravovaném muzikálu Mata Hari. „Ty jsi muzikálový zpěvák a tak ti rovnou nabízím roli,“ řekl velkoryse.

Dilema měla i Dara Rolins. Musela volit mezi Milošem Novotným a Katarínou Demskou. „Mám takový pocit, že zatímco v neděli jsi byla diva, dnes to byl zas krok zpátky a stála na pódiu zas zakřiknutý zpěvačka,“ vytkla zpěvačka Demské a rozhodla se nakonec pro hezounka Michala Novotného s nímž si dala během večírku finalistů pusu.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.