Stará láska nerezaví! Arnie se vrátil k hummerům! A co k Marii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stará láska nerezaví! Arnie se vrátil k hummerům! A co k Marii?

Arnold a jeho oblíbený hummer.
Arnold a jeho oblíbený hummer. (Profimedia.cz)

Stará láska nerezaví a Arnold Schwarzenegger (64) je toho jasným důkazem. Nejenže se po opakovaných nevěrách opět sbližuje s manželkou Marií Shriver (56), ale vrátil se také ke svému oblíbenému vojenskému vozu značky Hummer. Oba vztahy přitom byly nějakou dobu v troskách…

Nejprve z čistě politických důvodů zanevřel na nepraktický »tank« s velmi vysokou spotřebou. Schwarzeneggerovi, který byl zvolen v roce 2006 kalifornským guvernérem, začaly scházet hlasy ekologicky smýšlejících Kaliforňanů. Tři ze svých čtyř hummerů sice nechal přizpůsobit tak, aby jezdily na alternativní paliva (rostlinný olej, biodiesel a vodík), nicméně ke konci volebního období se raději nechal fotit s menšími, k přírodě šetrnějšími vozítky.

A po skončení politické dráhy v roce 2011 začalo rychle hynout na úbytě i manželství s Marií. Ještě před rokem mezi oběma zuřila rozvodová válka o 9 miliard korun! To když prasklo, že má Terminátor nemanželského syna Josepha (14) s jejich služkou. Ale Arnie se rozhodl začít o lásku bojovat a v lednu se udobřili. Byť spolu stále nežijí, na promoci své dcery Katherine (22) na prestižní univerzitě v jižní Kalifornii se oba dmuli pýchou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.