Farmář: »Domácí« Alena prokopla Kataríně plíci! Rvaly se o proutníka Sekaninu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Farmář: »Domácí« Alena prokopla Kataríně plíci! Rvaly se o proutníka Sekaninu

Katarína by Standovi odpustila úplně vše.
Katarína by Standovi odpustila úplně vše. (TV Prima)

Druhá řada primácké reality show Farmář hledá ženu včera definitivně skončila. Osudy některých zúčastněných však mají své pokračování. Nečekaně dramatický vývoj má »vztah-nevztah« nejstaršího farmáře Stanislava Sekaniny (59) a jeho Kataríny (46)! Rázná blondýna totiž z poslední návštěvy od Standy odjížděla s pohmožděnou plicí!

Prodavačka Katarína má pro záletného Standu bůhvíproč slabost. Připomeňme, že samorost z Boskovic se přihlásil do reality show i přesto, že žije již pět let s přítelkyní Alenou!

Během natáčení si ale Standa vyhlédl Katarínu, která se vcelku pochopitelně stala »osinou v zadnici« jeho Aleny. Při poslední její návštěvě na farmě si dokonce dámy vjely do vlasů! A bylo to hodně drsné!

„Když jsem k němu přijela na návštěvu, tak mě tam jeho přítelkyně Alena napadla. Ale Standa se mě zastal,“ brání ještě Sekaninu Katarína a hned vysvětluje, jak se vše seběhlo.

„Jen jsem přijela a zaklepala na okno, ona na mě vylítla! Srazila mě k zemi a prokopla mi hrudník tak, že jsem měla pohmožděnou plíci! Bylo to hrozně nečekané. Přitom Standa věděl, že k němu jedu...,“ kroutí nechápavě hlavou.

Drsná Alena má prostě Standu pod palcem. „Vyhrožuje, že mu ublíží, když za mnou pojede,“ tvrdí Katarína, proč Standu viděla naposledy před měsícem. Boj o jeho  rozhárané srdce ale nevzdává a rančerce Aleně vzkazuje: „Není všem dnům konec a já tomu pořád dávám šanci!“



Přečtěte si
winterfreshka
17. 5. 2012 • 08:58

Mužský je proti tomuto homeless exempláři naleštěnej frajer.Katarína je vcelku hezká baba,ale s mentalitou už to bude horší Prostě jaká šla-takového našla

winterfreshka
17. 5. 2012 • 08:55

Asi né,babochlapka a podivínka je špatná kombinace,ty by šly i do čpělého apače

setug
16. 5. 2012 • 17:59

Zřejmě jí láká zaučovat panice.

setug
16. 5. 2012 • 17:57

Když jsem viděla, jak se Simona na tom rozlúčkovém večerníku tulila k farmáři z 1. série, tak je jasné, že je také divná.Asi jen tak nemůže uhnat mužského.

setug
16. 5. 2012 • 17:55

že se mohou ženské o tohoto mužského prát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.