Upír Krejčí o vztahu Havlové a Peška: Jak ji pustil k vodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Upír Krejčí o vztahu Havlové a Peška: Jak ji pustil k vodě!

Dagmar Havlová kdysi velmi milovala svého hereckého kolegu Michala Peška.
Dagmar Havlová kdysi velmi milovala svého hereckého kolegu Michala Peška. (Aha! – David Kundrát, Alexandr Malachovský, Karel Kopáč)

Veřejné tajemství ohledně vztahu bývalé první dámy Dagmar Havlové (59) s nedávno zesnulým hercem Michalem Peškem (†53) konečně spatřilo světlo světa! Vztah, o němž se třicet let nesmělo mluvit, potvrdil až Peškův blízký přítel Václav Upír Krejčí (56).

„Byla to láska, i když on ty holky jinak střídal,“ potvrdil Aha! Krejčí. Přijde dnes Havlová na pohřeb říct sbohem své bývalé lásce, nebo raději zůstane v ústraní?

Dávno předtím, než Dagmar potkala svou životní lásku, kterou našla v zesnulém exprezidentovi Václavu Havlovi (†75), patřilo její srdce Michalu Peškovi. Ten se stejně jako s ostatními vztahy svěřoval svému kamarádovi Upíru Krejčímu.

„Vždycky když na to přišla řeč, tak on mi říkal: »Hele, já ti ani nemůžu říct, s kým já jsem všechno spal, protože to bys mi fakt záviděl«,“ smál se Upír, který byl i u začátku jejich vztahu při filmování komedie Křtiny (1981), kdy si Havlová Peška tajně vyzvedávala po natáčení. Po několika měsících ale Dagmar Michala omrzela.

„V době, kdy to doznívalo s Dášou, tak to měla takové malé autíčko. My jsme zrovna někde šli (s Peškem) a ona zrovna jela okolo, tak zastavila a říká: »Klucí a nechcete někam vzít?« Anebo: »Miško, nechceš...?« A na to Pešek: »Já jsem teď s Upírem. Ahoj!«“ vzpomíná Upír s tím, že víc zamilovaná byla Havlová do Peška než on do ní.

„Ale ty jeho lásky, to je taková zvláštnost. On vždycky říkal: »Za ten fór to stálo.«“ dodal Upír.



Přečtěte si
mrum
26. 11. 2012 • 08:02

Tak jí hlavně kouká z očí, že má ráda peníze, jinak by si nebrala impotenta Vencu, ale kvůli prachům jo.

mrum
26. 11. 2012 • 08:01

A nos má nějakej zmršenej...

mrum
26. 11. 2012 • 07:59

Zahýbal vždycky... žádná změna k stáru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.