PROSTŘENO! Pětapadesátiletá Ivča se stydí za milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO! Pětapadesátiletá Ivča se stydí za milence!

Ivana se stydděla při dotazu, jestli má přítele
Ivana se stydděla při dotazu, jestli má přítele (TV Prima)

Úterní prostřeno se odehrává u osmadvacetileté učitelky hudby Heleny, která bydlí v malém bytě na okraji Děčína jen s dvěma kocoury. Děti ani partnera nemá, přesto se ale o chlapech rozproudí debata, která urazí nejen nejstarší z účastnic - pětapadesátiletou Ivču.

U stolu zavládla trapná atmosféra v momentě, kdy se trojnásobná maminka Lucie začne pídit po tom, jestli má přítele. „Ne, bydlím sama s kočkama, občas nějaká návštěva, ale kocourci jsou jako děti,“ odpovídala učitelka hudby stydlivě.

Postupně ale při zpovídání, kdo má přítele nebo partnera, došlo i na postarší kontrolorku Ivanu, kterou dotaz urazil. „No mám no,“ pípla, ale už se dál o tématu nechtěla bavit. „Nepřišlo mi to jako vhodné téma, proto jsem také odmítla na to odpovídat,“ nechala se později Iva slyšet.

A rozhořčená byla i Veronika, kterou čeká už brzo svatba. „Téma partnerských vztahů a cokoliv s nimi spjatého bych neotevřela ani druhý, ani pátý den,“ prohlásila. Nejvíc jí však vadila absence vody na stole.

Konverzace není ale to jediné, co se nepovede. Hosté kritizují jak předkrm a polévku, tak i hlavní jídlo. Celkem se ale povede zábava, kdy mají soutěžící poznat, která stopa patří jakému zvířeti. To přijde na přetřes i hlas Prostřena, Václav Vydra, podívejte se:

Video se připravuje ...

Jak dopadne dezert? A bude mít Helena víc bodů než Kateřina, která v pondělí menu pěkně zbabrala? Dívejte se od 18 hodin na Prima Family.

 



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.