Skandální Hlas: Leoš políbil Miloše, Csáková ukázala bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální Hlas: Leoš políbil Miloše, Csáková ukázala bříško!

Leoš Mareš líbal soutěžícího, Ilona Csáková ukázala bříško.
Leoš Mareš líbal soutěžícího, Ilona Csáková ukázala bříško.  (TV Nova)

Tak to je tedy gól. Leoš Mareš, který je známý především jako záletník a milovník žen, v přímém přenosu Hlasu Česko Slovenska políbil muže! Polibku se dočkal člen týmu Dary Rolins, hezounek Miloš Novotný.

 

Show Hlas Česko Slovenska opět připravila mnoho nečekaných momentů. První šok přišel ve chvíli, kdy se na pódiu objevil Miloš Novotný. V medailonku totiž políbil na rty svou koučku Daru Rolins a moderátorka Tina nechtěla zůstat pozadu, proto i ona dala mladému hezounkovi pusu.

„To abych mu dal taky pusu,“ prohlásil v legraci Leoš Mareš. Tina ho chytla za slovo a vyhecovala k tomu, aby moderátor opravdu Miloše políbil. „Nebylo to tak špatný,“ zhodnotil zážitek Leoš. Kdo ví, jestli po Hlasu Česko Slovenska nevymění známý svůdník Mareš ženy za muže.

Hvězdným hostem večera pak byla těhotná Ilona Csáková, která ukázala pěkně zakulacené bříško. A přestože už za týden bude vědět, jestli čeká vytouženou holčičku, nebo přibude k synovi Daníkovi další kluk, hodlá si to nechat pro sebe. „Můj manžel má rád velká překvapení, a tak, i když já si to říct nechám, to tajemství udržím až do porodu,“ prohlásila.

A nemohla chybět ani hádka tradičních rivalů Michala Davida a Rytmuse. Raper se totiž chvástal, že Ivanna Bagová předvedla skvělý výkon proto, že dala na jeho rady. „No jo, ty jsi chytrej, jak kdybys sežral ho*no ze Šalamouna,“ opáčil David.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.