To byl šok! Vyhodili Čenského! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

To byl šok! Vyhodili Čenského!

Vyřazený Jan Čenský utěšoval svoji partnerku Terezu Bufkovou. Nepomohl mu ani seladonský knírek.
Vyřazený Jan Čenský utěšoval svoji partnerku Terezu Bufkovou. Nepomohl mu ani seladonský knírek. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Velkým překvapením skončilo druhé vyřazovací kolo taneční soutěže StarDance... když hvězdy tančí! Diváci totiž vynesli krutý ortel nad párem Jan Čenský (45) a Tereza Bufková, a nekompromisně je poslali z kola ven.

„Před dnešním vystoupením jsem dostal koláč od Tereziných rodičů. Teď ho za svůj výkon asi budu muset vrátit,“ snažil se vtipkovat Čenský.

Smutek z vyřazení se mu však skrýt nepodařilo, zvlášť když jejich konec v soutěži byl tak překvapivý! Populární »věčný princ« s partnerkou totiž získali za rumbu od porotců nejvíce bodů! „Možná jsem příliš sebejistá, ale tohle jsem vážně nečekala,“ svěřila se Tereza Bufková se slzami v očích své kamarádce!

Jasným favoritem na vypadnutí byla bezesporu Jana Švandová, tančící s titanovým kyčelním kloubem! Se svým tanečníkem dostala v minulém kole od porotců nejméně bodů, a i v sobotu předvedla nejhorší výkon. „Příští díl bude pro Švandovou určitě labutí písní, je přece jenom o pár desítek let starší než ostatní soutěžící a je vidět, že už jí docházejí síly!“ tipují pravidelní diváci.

Jako skutečná taneční hvězda naopak zářila Mahulena Bočanová. Porota to také ocenila nejvíce body. Krásná herečka to pak v zákulisí oslavila pořádnými doušky moravské slivovice, vyhladovělý tanečník Roman Vojtek zase zakousl domácí řízečky od moravské tetičky. Po tvrdé práci holt musí následovat odměna!

20.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.