Herec Martin Stropnický: Skolil ho stres! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Martin Stropnický: Skolil ho stres!

Martin Stropnický odešel z nemocnice »po svých«, Veronika mu byla oporou.
Martin Stropnický odešel z nemocnice »po svých«, Veronika mu byla oporou.  (Aha! – David Kundrát)

Zdá se, že za páteční kolaps herce Martina Stropnického (55) mohou dlouhodobý stres, únava, vyčerpání, ale také vysoké teploty, které ten den panovaly. Záchranka pro herce přijela chvíli před začátkem představení »Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!!«, ve kterém hraje hlavní roli a odvezla ho na neurologii Nemocnice Na Františku.

Bývalému uměleckému řediteli Divadla na Vinohradech se v poslední době doslova lepí »smůla na paty«. Po odvolání z postu ředitele vinohradského divadla, kde působil devět let, zvažoval, že odejde šéfovat činohře Brněnského národního divadla.

Ale ani to nedopadlo. Další variantou byl i návrat k diplomacii, se kterou má Stropnický bohaté zkušenosti. Ovšem tady zatím žádnou konkrétní nabídku nemá.

Herec se tak ve svých pětapadesáti letech ocitl »na dlažbě«! A to se společně se svou manželkou, herečkou Veronikou Žilkovou (50), musí starat o velmi početnou rodinu!

„Bylo toho na Martina skutečně moc, snad bude zase všechno v pořádku,“ uvedla herečka pro blesk.cz. Domů si ale mohla manžela odvézt ještě v noci. A asi aby se ze všeho také »nezbláznila«, doprovázel ji Mirek Dopita (28), přítel její dcery Agáty Hanychové (27).



Přečtěte si
hillaarkaa
14. 5. 2012 • 14:17

Proč né,hlavně že to sype Já také nemám orgáč z každého,kdo mi ho tam půjčí,přestože si zaplatí

hillaarkaa
14. 5. 2012 • 14:15

Hele,potrefená se nám ozvala A v plné pekáčovo-dementní parádě Teď je sezvat elis-syfilis a buzipartu formanovu a dát se pořádně do mě

tunka
14. 5. 2012 • 13:40

hillaarkoo, ty chudinečko bez mozečku, kolikátý nick už tady máš? Ty myslíš, že když jsi přidala více samohlásek, že ti to dodá na vážnosti? Jo, holka .... idiot zůstane idiotem už napořád!!!

solochov
14. 5. 2012 • 11:36

Jistě, rodina Žilkovic má jako vedlejšák příjmy z bulváru, posílají tam články a fotky jako o závod. Snad i ten kolaps nebyl objednaný a hraný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.