Jaroslava Obermaierová po vážné operaci: Ještě nemá vyhráno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaroslava Obermaierová po vážné operaci: Ještě nemá vyhráno!

Jaroslava Obermaierová si své hlasivky huntuje přílišným kouřením. I proto musela na operaci.
Jaroslava Obermaierová si své hlasivky huntuje přílišným kouřením. I proto musela na operaci. (Aha! – Martin Pekárek)

Herečka Jaroslava Obermaierová (66) je po operaci hlasivek. Zákroku, který musela v Praze ve čtvrtek podstoupit kvůli uzlíkům na hlasivkách (deník Aha! informoval), se velmi bála. Teď musí herečka rehabilitovat. Lékaři ji varují, že jinak může přijít o hlas nadobro...

Obermaierová alias Vilma Nyklová ze seriálu Ulice až do posledního okamžiku netušila, jestli ještě kdy promluví... Nejdřív ochraptěla, pak přestala úplně mluvit. Nakonec musela na laserovou operaci. „Jsem v pořádku, mám to za sebou. Teď chvíli nesmím moc mluvit,“ napsala včera přátelům v SMS.

Může zatím jen šeptat a pomalu se začít »rozmluvovat«. V podstatě musí mít ale hlasový klid, aby se hlasivky zregenerovaly. Jinak může o hlas přijít nadobro! Jediné její štěstí je, že se teď seriál Ulice netočí, protože štáb má pauzu. Pokračovat se bude až v září a do té doby se snad dá oblíbená herečka do pořádku.

Uzlíky na hlasivkách se mohou dělat kvůli zánětům, ale také silným kuřákům, nebo těm, kteří se hlasem živí. To jsou i případy Jaroslavy Obermaierové. Kouří a hlasem se živí jako herečka i jako dabérka. „Dabuju ráda, ale samozřejmě, že to nějaký vliv na hlasivky má. Nerada bych se toho vzdala,“ podotkla herečka. Ta si teď přes léto odpočine. Čas chce trávit hlavně na své chalupě.



Přečtěte si
svatadala
14. 5. 2012 • 11:04

zase jedno bl-bé, zapšklé a zamindrákované hov-ado se zde předvedlo. Přeješ jiným zlo, tak ať se na tebe, ty bl-be, všechno zlo světa obrátí. Užij si ho.

hillaarkaa
14. 5. 2012 • 08:31

To bude nejspíš malým kolibříkem a sebevědomím-jako u formana

zelena.karkulka
13. 5. 2012 • 22:02

mima,to sype

analfabet
13. 5. 2012 • 21:23

To je o Adlerovi známá věc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.