Co týden dal... Troška a jeho zajíčci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co týden dal... Troška a jeho zajíčci!

Zdeněk Troška podle svých přátel doplácí na kamarádskou povahu. Mladí kluci se vedle něj chtějí zviditelnit a lezou mu až do bytu…
Zdeněk Troška podle svých přátel doplácí na kamarádskou povahu. Mladí kluci se vedle něj chtějí zviditelnit a lezou mu až do bytu… (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Neměli jste čas sledovat tento týden zprávy z českého showbyznysu? Tak nezoufejte. Vybrali jsme pro vás to nejzajímavější, co se v něm za posledních pět dní událo. A že toho nebylo zrovna málo…

Odhalení týdne: Troška oprášil hit: Slunce, seno, erotika?

Tichá voda břehy mele… Jak se zdá, Zdeněk Troška (58) je pěkné kvítko. Fotografové ho nachytali, jak si v noci přivedl domů dva pohledné zajíčky. Během chvíle už byli za okny vidět všichni tři nazí.

Jedním z nich byl i začínající herec Marek Vala (22) z Ostravy, který díru do světa hodlá udělat v hlavním městě a věří, že právě známost s populárním režisérem mu může zajistit hvězdnou kariéru. „To nebyl žádný přítel,“ zlobil se na přímý dotaz Troška, který víc nechtěl záležitost komentovat. Jak říkával doktor Plzák, zatloukat, zatloukat, zatloukat…

Inzerát týdne - Krainová: hledám chůvu. Zn: Diskrétní!

Modelka Simona Krainová (39) má plnou hlavu starostí. Mimo obav o zdraví druhého potomka ji sužuje i strach  z toho, jak dvě děti zvládne, a tak uvažuje, že si najde chůvu na plný úvazek. „Není ale lehké sehnat někoho kvalitního, zodpovědného a přitom diskrétního,“ posteskla si Krainová, která má ročního chlapečka Maxe a touží po holčičce.

Dokonce už má vybrané i jméno – Angela. „Chtěla bych konečně česat drdoly a strojit ji do šatiček,“ dodala. Simono, Simono, to jsou teda starosti... Postarat se o dvě děti zvládnou miliony maminek na celém světě.

Trápení týdne: Brzobohatý nemůže chodit!

Hotové peklo prožívá herecký idol Radoslav Brzobohatý (79). Od nehody během natáčení melodramatu Vrásky z lásky, kdy se ve svém věku odhodlal seskočit z náklaďáku, se nyní potýká s krutými bolestmi páteře. Herec tak musí pravidelně docházet do špitálu na obstřiky. Tam ještě dojde o holi, zpátky už ho ovšem vozí jeho manželka Hana Gregorová (59) na vozíku pro invalidy…

Gesto týdne: Skořepová už není milionářka...

Herečka Ljuba Skořepová (88) se zbavuje svého majetku. A že ho není zrovna málo, neboť v restituci získala celou řadu nemovitostí. Například pozemky a chalupu v Jizerských horách, chatu v pražské Velké Chuchli, zahrady a chalupu v Kašperských Horách na Šumavě a řadu dalších menších pozemků. 

„Jenže to je starost, a tak všechno postupně daruje svému synovci Michalu Herrerovi. Tomu teď darovala i svou šumavskou chalupu,“ prozradila nám Skořepové kolegyně. Z milionového majetku jí tak zůstává už jen pár pozemků a pražská chatička v ceně desítek tisíc korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.