Travesti show z Talentu: Dělají si legraci z Csákové, Michala Davida a dalších! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Travesti show z Talentu: Dělají si legraci z Csákové, Michala Davida a dalších!

Skupina Screamers.
Skupina Screamers. (TV Prima)

VIDEO Pamatujete na travesti skupinu Screamers z Talentu? Slaví právě 15 let na scéně, a tak připravili pro fanoušky opravdu netradiční představení, kde si dělají legraci z velkých hvězd showbyznysu, jako je například Ilona Csáková, Michael Jackson nebo Michal David.

Skupina mužů, kteří se převlékají za ženy a umí připravit skvělou show, oslnila všechny už v první řadě Talentu. Došli až těsně před finálové brány. Tam je ale vyřadila dcera hokejového brankáře Dominika Haška Dominika, jíž upřednostnili ne diváci, ale porotci. Tehdy se ozvalo několik hvězd showbyznysu jako například Hanka Křížková nebo Markéta Mayerová, aby Screamers do show vrátili.

To se sice nestalo, přesto si pánové v sukních našli spoustu dalších fanoušků a vyprodávají divadla po celém Česku. Podívejte se na sestřih z jejich představení, které můžete vidět celé už 30. kěvtna v Divadle Hybernia, kde Screamers své výročí pořádně oslaví.

Video se připravuje ...

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.