Modelka Průšová: Nemocným kolenem si dala míčem do nosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Modelka Průšová: Nemocným kolenem si dala míčem do nosu!

Kateřina Průšová
Kateřina Průšová (Aha! – Marek Pátek)

Ta se ale umí vypořádat s bolestí! Přestože má modelka Kateřina Průšová (28) zdevastované pravé koleno a úpí bolestí i při obyčejném dřepu, v klídku si kope do fotbalové mičudy!

„Ten únorový karambol na lyžích, při kterém jsem si zlomila koleno, mě hodně trápí,“ povzdychla si Miss ČR z roku 2002, když se při pózování v ateliéru snažila jít do pokleku. V dresu fotbalového Slovanu Liberec si pak ale dokonce zažonglovala s míčem a při jednom pokusu dostala přímo do nosu! „To víte, já jsem spíš na ty menší míčky. Ping pong a tenis, to jsou moje sporty,“ ušklíbla se.

Video se připravuje ...


Coby liberecká patriotka se už ale nemůže dočkat velkého fotbalového finále mezi Libercem a Plzní, které určí nového mistra ligy. „Skončí to 1:1, což nám na titul stačí,“ spočítala si. Doufá, že svým oblíbencům přinese štěstí.

S žádným »čutálistou« prý nikdy nechodila, kopaček už v životě pár rozdala. A co je na fotbalistech nejvíc sexy? „Přece mozek,“ smála se Průšová.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.