Ladislav Frej smutní nad smrtí Michala Peška: Vždyť to byl ještě kluk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ladislav Frej smutní nad smrtí Michala Peška: Vždyť to byl ještě kluk!

Michal Pešek se v posledních letech objevoval na veřejnosti jen zřídka.
Michal Pešek se v posledních letech objevoval na veřejnosti jen zřídka. (Aha! – David Kundrát, Martin Pekárek, Marek Pátek)

Pondělní smrt legendárního Jiříčka z Malého pitavalu z velkého města Michala Peška (†53) jeho okolí šokovala hned z několika důvodů. „Vždyť to byl ještě mladej kluk,“ divil se jeho kolega Ladislav Frej (70).

Mnohem víc jeho blízké ale zarazil fakt, že ačkoliv ho nikdy s cigaretou nespatřili, byla to právě rakovina plic, která ho připravila o život!

„Nebyl to kuřák, a přesto měl rakovinu plic. Zákaz kouření ve veřejných prostorech měl být v České republice dávno. Ať si může každý svou cestu vybrat sám,“ řekla Aha! rozmrzele jeho bývalá milenka Klára Jandová (32).

Přečtěte si
simeonsimeonovic
11. 5. 2012 • 23:18

Neni ta ženská nějaká divná? Takže, on umřel vlastně proto, že v Čechách se může kouřit v hospodách? Dej si frajle mokrej hadr na hlavu. Já jsem nekuřák, když se nebude kouřit v hospodách, dobře, beru, ale napsat takovou kravinu jako ona!!! A co takhle zamořená Praha blbci, co maj v rodině třeba 3 auťáky, těma, co pálí v kamnech různý odpad, aby ušetřili a pokud vim, angažoval se Pešek po revoluci v politice, kde se kamarádíčkoval s lidma typu komedianta Havla a spol, kteří hulili za národˇák , to ti nevadí? ne to ne, protože ... pravda a láska zvítězí co.

pohadkamaje
11. 5. 2012 • 18:01

Jandová má IQ bublajícího bahna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.