VIDEO Výměna Manželek: Monika se opije tak, až pozvrací štáb! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO Výměna Manželek: Monika se opije tak, až pozvrací štáb!

Monika ochutnává moravské víno. Nakonec ji ale potrápí moravská slivovice.
Monika ochutnává moravské víno. Nakonec ji ale potrápí moravská slivovice. (TV Nova)

I v dnes bude ve Výměně manželek veselo. Postará se o něj především šestadvacetiletá Monika, která žije s přítelem Jiřím, dcerou a tchyní v jedné místnosti. V náhradní rodině totiž zažije, co to znamená pořádná moravská oslava a slivovičky si dopřeje takové množství, že dokonce pozvrací cestou domů natáčecí štáb.

Zdá se, že Monika si pobyt v náhradní rodině ve Veselí na Moravě opravdu užívá, přestože v náhradní rodině se musí postarat o pět dětí. Líbí se jí zejména velký dům, sama totiž bydlí s partnerem Jiřím (45) jen v jedné místnosti i s pětiletou dcerou Kristýnkou a Jirkovou maminkou (74). Občas k nim přijde přespat ještě i partnerův dvacetiletý syn Filip.

A právě stísněné bydlení nese Jirkova náhradní manželka Šárka z velkého domu velmi špatně. „Jsem zvyklá na velké prostory. Já bych se za tohle styděla. Kdybych věděla, že budu takhle bydlet, tak bych se do Výměny nepřihlásila,“ vydechla šokovaně při první obhlídce Moničiného příbytku.

Video se připravuje ...

Nejdramatičtější moment ovšem přijde ve chvíli, kdy Šárky manžel Petr vyvede náhradní manželku Moniku na pravou moravskou oslavu. Šestadvacetiletá vedoucí prodejny se opije slivovicí téměř do němoty. „Já sem přijedu s celou mou rodinou, aby věděli, jaké to tady je,“ slzela dojetím, než do sebe otočila dalšího panáka. Vše pak vyvrcholí tím, když pozvrací cestou domů členy štábu i samotného režiséra Jiřího Hornycha.

Video se připravuje ...

Jak to Šárka s Monikou nakonec zvládnou a co všechno si pak řeknou mezi osmi očima, uvidíte už dnes od osmi hodin na Nově.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.