Lukáš Vaculík vs.Tom Cruise: Kdo je před padesátkou víc sexy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lukáš Vaculík vs.Tom Cruise: Kdo je před padesátkou víc sexy?

Který z padesátníků je přitažlivější? Tom Cruise nebo Lukáš Vaculík?
Který z padesátníků je přitažlivější? Tom Cruise nebo Lukáš Vaculík? (Profimedia.cz, reprofoto ČT)

Herec Lukáš Vaculík oslovil díky filmům Láska mezi kapkami deště, Kamarád do deště, nebo Láska z pasáže nejedno dívčí srdce. Tom Cruise sbalil hollywoodské hvězdy jako Nicole Kidman, Penélope Cruz nebo Katie Holmes, s níž žije doteď. Oba letos oslaví kulatou padesátku. Lukáš Vaculík 8. června, Tom Cruise pak 3. července. Kdo je podle vás přitažlivější padesátník? Hlasujte v anketě!

Kamarád do deště, nebo Mission Impossible? Top Gun nebo Láska z pasáže? Lukáš Vaculík nebo Tom Cruise? Oběma filmovým hvězdám bude už za nedlouho padesát let. Který z nich je větší fešák? Na Lukáši Vaculíkovi se zub času podepsal zdánlivě více, než na Tomu Cruisovi.

Zatímco Tomovy fotky prošly dlouhými a náročnými úpravami v Photoshopu, Vaculíkova podoba na fotkách je naprosto věrná bez retuší.

Lukáš Vaculík sice natočil víc filmů než Cruise, na poli lovců žen ale vítězí na celé čáře hollywoodský symbol mužnosti. Jeho postelí prošly i takové hvězdy jako Cher, Mimi Rogers, Nicole Kidman, Penélope Cruz a aktuálně žije s Katie Holmes, s níž má dceru Suri. Ta už je ve svých šesti letech považovaná za módní ikonu.

To Vaculík žije celkem nenápadně s partnerkou Petrou a synem Lukášem. Před pár lety se ale ukázalo, že má i pětadvacetiletou nemanželskou dceru.

Kdo je vašemu srdci blíž a proč? Hlasujte v naší anketě a názory piště do formuláře pod ní!

Anketa

Kdo je víc sexy padesátník?
Celkem 119 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.