Erbová vyvrací názor své sokyně, že je Řepka špatný táta: Pche! Je lepší než kdejaká máma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Erbová vyvrací názor své sokyně, že je Řepka špatný táta: Pche! Je lepší než kdejaká máma!

Vlaďka se o syna Markuse stará opravdu ukázkově. A Tomáš Řepka péči o něj zvládá úplně stejně dobře!
Vlaďka se o syna Markuse stará opravdu ukázkově. A Tomáš Řepka péči o něj zvládá úplně stejně dobře! (Aha! – David Kundrát)

Novopečená maminka a modelka Vlaďka Erbová (30) si svého snoubence, fotbalistu Tomáše Řepku (38), jako tatínka nemůže vynachválit. „O miminko se dokáže postarat lépe než kdejaká máma!“ rozplývá se Erbová. Zcela opačně přitom otce svých dětí vidí Řepkova exmanželka Renáta (38), podle které Tomáš na děti zvysoka kašle…

Erbová v březnu porodila syna Markuse, o kterého se nyní spolu ukázkově starají. „Skončilo nám šestinedělí, byli jsme u doktorky na kyčlích. Markus je zdravý, jen roste víc, než by měl! Pořád toho malého krakena kojím! Navíc je strašně energický, to má asi po tatínkovi…,“ směje se modelka, které už chyběl společenský život, a proto se i během šestinedělí dvakrát vypravila mezi lidi.

V ruce ale v každičké chvíli třímala mobil. „Co kdyby se doma něco dělo? Tomáš musí mít pořád možnost se mi dovolat,“ vysvětlovala.

Řepka přitom malého obstaral zcela bez problému. „Je fakt skvělej. Tomáš je lepší táta než kdejaká máma!“ vysekla mu Vlaďka poklonu.

Jaký rozdíl oproti exmanželce Renátě, která tvrdí, že Řepka na jejich děti – Veroniku (17) a Tomassa (11) – absolutně kašle a neviděl je od loňského srpna.

„Čekala jsem od něj nějaký zájem, že se bude starat. Odepsal je v tom nejméně vhodném věku,“ láteří paní Renáta. Domnívá se, že jednou bude Řepka litovat, že se dětem, zvlášť malému Tomassovi, víc nevěnoval...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.