Zdeněk Troška v noční Praze: Slunce, seno... Milenci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdeněk Troška v noční Praze: Slunce, seno... Milenci?

Troška na akci dorazil sice pozdě, ale zato s novým mobilem i novým společníkem.
Troška na akci dorazil sice pozdě, ale zato s novým mobilem i novým společníkem. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Točí jeden fi lmový trhák za druhým (mj. trilogie Slunce, seno...), jeho krásné pohádky zná takřka každý Čech. A tak nebylo divu, že si slavný režisér Zdeněk Troška (58) před dvěma lety v rozhovoru – nejintimnějším, jaký kdy poskytl – posteskl, že na soukromý život nemá čas.

„U mě je na prvním místě práce. A pak zase práce. Lásku nehledám, na soužití nemám čas.“ Deník Aha! ale nyní zjistil, že i zaneprázdněný Troška si na lásku přece jen trošku času najde. V pondělí kráčel večerní Prahou bok po boku se svým společníkem směrem k bytu na Žižkově.

Zdeněk Troška byl pozván, aby pokřtil nové CD Spolu na kus řeči svým přátelům a kolegům Karlu Gottovi (72) a Miroslavu Donutilovi (61). Přišel ale s křížkem po funuse. „Musel jsem si okamžitě koupit nový telefon, ten můj přestal fungovat,“ omluvil se.

Nepřišel ale sám. Jako doprovod měl mladého společníka, který se však nepřipojil ke stolu s režisérem a ostatními osobnostmi. Celý večer seděl sám u stolečku a zálibně Trošku po očku sledoval. Kolem 21. hodiny se oba z restaurace vyřítili jako vítr a svižným krokem spěchali na pražský Žižkov, kde má Troška byt a kde na ně již netrpělivě čekal další mladistvě vyhlížející muž.

Ten se s Troškovým společníkem přivítal polibkem. A pak všichni tři zamířili do domu... Z klidu trojici po čase vytrhl zvuk přijíždějící odtahové služby. Jeden z mladých hostů totiž svůj vůz zastavil přímo na modré zóně, kde smějí parkovat pouze rezidenti. Jenže Troška zjistil, že odtahují auto někomu jinému... Poté se v domě rozhostila tma.

Co to mělo znamenat? Má snad slavný režisér nového životního partnera? Milence? „To nebyl žádný přítel,“ zlobil se na přímý dotaz Troška. Víc záležitost nechtěl komentovat...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.