V Cestách domů poteče krev! Kdo dostane do nosu? To budete koukat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

V Cestách domů poteče krev! Kdo dostane do nosu? To budete koukat…

Juráček se obával, aby padající dveře neublížily Petru Konášovi
Juráček se obával, aby padající dveře neublížily Petru Konášovi (TV Prima)

VIDEO V dnešním díle Cest domů se strhne velká bitka. Kdo skončí na zemi v kaluži krve? To byste neuhádli…

Šimonovi ještě ani nevybledl monokl z jeho boxerského oťukávání s feťákem Břéťou, když přišel za Vendy do vily s ránou ve stehně. Pak mu Vendy dala kopačky, takže mu zlomila srdce. A prozradíme, že za pár dílů Šimonovi dokonce půjde o život. Pustí se do něj totiž hulvát Holý. Jak Šimon skončí, je vidět na fotkách.

Přestože fotky vypadají dost děsivě, natáčení bylo mnohem jednodušší než třeba zmíněný zápas v boxerském ringu. Největší práci s tímto obrazem měli maskéři. A Šimon, tedy Petr Konáš, se v něm nemusel starat o žádný text ani o obranný postoj. Jen musel věrohodně chrčet. 

Asi nejnáročnějším momentem celé scény byly padající vyražené dveře. Holý je samozřejmě nevyrážel doopravdy, to by zničil ateliérovou dekoraci. Byly vysazené a o zárubeň jen opřené, takže když do nich Holý vrazil, letěly okamžitě. Rekvizitáři na dveře přišroubovali panty a kolem poházeli pár třísek, aby dveře vypadaly věrohodně vyražené. „Měl jsem trochu strach, aby dveře nespadly Petrovi Konášovi na hlavu. Já za ně neviděl, tak se muselo vyměřit, kde má stát, abych ho nechtěně opravdu nezranil,“ říká Leoš Juráček, který hraje agresivního Holého.

Jak to celé dopadne, se podívejte už dnes večer na Primě.

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.