Michal David si udělal srandu z Rytmuse a vyčetl Veselovské: Chováš se arogantně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal David si udělal srandu z Rytmuse a vyčetl Veselovské: Chováš se arogantně

Michal David parodoval Rytmuse.
Michal David parodoval Rytmuse. (reprofoto TV Nova)

O největší pozdvižení v Hlasu Česko Slovenska se tentokrát postaral hitmaker Michal David. A to nejen vtipnou parodií na Rytmuse, ale i překvapivě ostrým hodnocením morálky své oblíbenkyně Anny Veselovské.

I tuto neděli bylo v Hlasu opravdu rušno. Z velké části se o to postaral Michal David, který se rozhodl završit své věčné hašteření s koučem Rytmusem opravdu originálně. Při jednom z hodnocení vytáhl nečekaně z kapsy zlatý řetěz, pověsil si ho na krk a začal parodovat Rytmusův výstup.

Smíchu se neubránil ani sám raper a bez váhání si s Davidem po jeho výstupu podal ruku. I když později přiznal: „No směju se tomu, ale ona to zas taková sranda není.“ Ale dokázal, že si ze sebe umí, i přes velké sebevědomí, udělat legraci.

Smích ovšem došel poslední soutěžící Anně Veselovské, když se dostala do spárů Michala Davida. Kouč jí vyčetl, že mu neodpovídá na pozdrav a dokonce občas od něj také ještě odvrátí zrak. „Je to arogantní chování, proč to děláš,“ ptal se. „Doufám, že víš, že ačkoliv tu mezi sebou soutěžíme, není to důvod se vzájemně nenávidět,“ pokračoval a chtěl slyšet z úst mladinké zpěvačky, které jinak velmi fandí, vysvětlení.

To ale ze sebe začal soukat Rytmus. Veselovskou omlouval, že je v soutěži nejmladší a že je ustrašená. Jenže s tím se Michal nespokojil. „Já nechci slyšet vysvětlení od tebe Patriku, ale od Aničky,“ trval si na svém. Jenže se stejně nakonec nedočkal a trapná chvilka zmizela do ztracena. Snad si z toho Anna vzala ponaučení, že ani jejích sladkých šestnáct let ji z neslušného chování neomluví.

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.