Podivná smlouva knížete Alberta II. & kněžny Charlene: Musí mu porodit dědice a... Může táhnout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podivná smlouva knížete Alberta II. & kněžny Charlene: Musí mu porodit dědice a... Může táhnout!

Manželství jen naoko a vázané smlouvou. Kněžna Charlene je viditelně nešťastná.
Manželství jen naoko a vázané smlouvou. Kněžna Charlene je viditelně nešťastná. (Profimedia.cz)

Velkou lásku vystřídaly velké problémy. Jihoafrická plavkyně Charlene Wittstock (33) a monacký kníže Albert II. (54) spolu randili od roku 2006. O pět let později svůj vztah zpečetili velkolepou svatbou v přepočtu za 1,5 miliardy Kč. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby...

Jejich soužití začalo povážlivě skřípat už měsíce před veselkou. A dva dny před jejím termínem se Charlene pokusila o útěk.  Zadrželi ji až na letišti ve francouzské Nice. Prý ji znechutily podrobnosti z princova života. Pak si ale vše přece jen rozmyslela. Proč?

Teď vyplulo na povrch, že ji donutili podepsat podivnou smlouvu!Jde o pakt o těhotenství a inkoust na něm zaschl jen pár hodin před svatbou. Charlene, která se prý pokusila o úprk od oltáře dokonce třikrát, se musela smluvně zavázat, že knížeti porodí dědice! Pak si může táhnout třeba ke všem čertům.

Dítě v nedohlednu

Albert sice už tři děti má, jenže jde o potomky nemanželské, tudíž nemající nárok na trůn. A jeho paní, která si jej vzala zřejmě na nátlak, se teď trápí. Do jiného stavu se jí přijít nedaří. Podle francouzského týdeníku Voici se slovo těhotenství ocitlo na seznamu v paláci zapovězených výrazů. Kdysi krásná žena plná života upadá do čím dál větších depresí a je prý jen otázkou času, kdy se nervově zhroutí.

Kanec Albert: Měl 200 žen!

Královská ložnice by mohla vyprávět. V Albertově loži si milenky takřka podávaly ruce. K těm nejznámějším »úlovkům« patřily například supermodelky Claudia Schiffer (41) a Naomi Campbell (40) či herečka a modelka Brooke Shields (47).

Kolik má vlastně dětí?

Syn Alexandre (7) je výsledkem aférky s letuškou Nicole Costeovou. S americkou realitní agentkou Tamarou Rotolou má dceru Jazmin (20). Třetí – přísně tajné – dítě má údajně s německou pornoherečkou Beou Fiedlerovou. Charlene trápí, že bylo počato v době, kdy spolu chodili.



Přečtěte si
dwayne
9. 5. 2012 • 14:45

Ty seš akorát tak velký h.o.v.n.o, hillarko bláznivá

blair_05
9. 5. 2012 • 12:18

Teď sem si četla na www.floowie.com a divím se co všechno se děje.

xell
9. 5. 2012 • 10:42

To ano, ale pokud mu ho někdo neřídí

mandat
8. 5. 2012 • 15:07

To neni nic noveho,ze ten Albert II. je velky zaletnik. Ma nekolik deti, oficielne jsou uznane jen dve,ale nejsou menzelske.Ted potrebuje oficialniho dedice,aby se Monaco udrzelo.Ale i tak, jeho sestra Carolina ma tri deti,tak jeji syn by mohl byt dalsim naslednikem.

majojo
8. 5. 2012 • 14:15

Pokud je mi známo, tak koncem 19, století jedna Grimaldiová, poslední svého rodu, i když nemanželská, na monacký trůn nastoupila. Tak jaképak najednou orace?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.