Linda Evangelista pohnala manžela Salmy Hayek před soud - Chce po něm rekordní alimenty: 875 000 měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Linda Evangelista pohnala manžela Salmy Hayek před soud - Chce po něm rekordní alimenty: 875 000 měsíčně!

Linda Evangelista
Linda Evangelista (Profimedia.cz)

Na Manhattanu včera začal soud roku! Tentokrát rozhodně nejde o žádné drobné – ve hře je nejvyšší výživné všech dob! Kanadská supermodelka Linda Evangelista (46) totiž žádá, aby jejímu synovi Augustinovi (5) posílal jeho otec François-Henri Pinault (49) každý měsíc bratru 875 000 korun! A u toho její nehorázné požadavky teprve začínají!

Francouzský miliardář prý Lindě, kterou sbalil v roce 2006, na dítě ještě nepřispěl ani korunou. Navíc mu nikdy neodpustí, že ji ještě těhotnou opustil kvůli jiné krásce – mexické herečce Salmě Hayek (45). Tu si v roce 2009 i vzal a dnes si s ní a malou Valentinou (4) žijí jako v pohádce.

A takový život si podle Lindy zaslouží i jeho synek Augustin. Proto soud žádá, aby synovi přiznal nárok na stejný palác v hodnotě kolem 250 milionů korun, jaký obývá Pinault s rodinou. A vedle toho chce samozřejmě alimenty. Těch 875 tisíc měsíčně prý bude tak akorát na to, aby synovi mohla platit tři chůvy, osobního šoféra a ozbrojené bodyguardy.

„Musím svého syna chránit,“ tvrdí dokola. „Tvrdě pracuji, a to bývá i šestnáct hodin denně. A když nejsem v práci, musím vylepšovat svou image – udržovat si postavu ve fitku, chodit ke kadeřnici, na kosmetiku…,“ vysvětluje Evangelista, proč pro syna potřebuje tolik personálu.

Pinaultovo impérium: Gucci, Puma atd.

F.H. Pinault patří s majetkem kolem 300 miliard korun mezi 30 největších pracháčů světa. Jeho impérium PPR sdružuje módní značky, jako jsou Gucci, Yves St. Laurent (YSL), Bottega Veneta, Balenciaga, Puma (75 %), Alexander McQueen (51 %), Stella McCartney (50 %) a řadu dalších, patří mu také šperkařství a hodinářství Boucheron a mnoho dalších obchodních společností a značek. Ovládá mj. i fotbalový klub Stade Rennes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.