Jste to, co jíte! - Cajthamlová o Csákové: Je dlouhodobě podvyživená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jste to, co jíte! - Cajthamlová o Csákové: Je dlouhodobě podvyživená!

Cajthamlová při kontrole ledničky.
Cajthamlová při kontrole ledničky. (Aha! – D. Kundrát, FTV Prima)

Ve včerejším speciálním dílu pořadu »Jste to, co jíte!« ukázala divákům zpěvačka Ilona Csáková (41), jak správně tloustnout! Ano, čtete správně – tloustnout.

To však jen v rámci svého těhotenství. Osobitá zpěvačka totiž byla kvůli svému věčnému boji s kilogramy podvyživená! Díky radám dua Cajthamlová – Havlíček však svůj jídelníček vylepšila natolik, že dokonce »zdravě« otěhotněla.

Během prvního těhotenství přibrala zpěvačka 24 kilogramů. „I když značnou část mého váhového přírůstku tvořila voda, zátěž pro organismus to stejně byla značná. Přestože se mi po porodu podařilo úspěšně zhubnout a dosáhnout své ideální postavy, ráda bych se podobného nárůstu hmotnosti při druhém těhotenství vyvarovala,“ vysvětlovala Ilona v průběhu natáčení.

A přestože si myslela, že o zdravé výživě už ví skoro všechno a stravuje se v podstatě správně, doktorka Kateřina Cajthamlová a Petr Havlíček zjistili opak: „Ilona je klasická dietářka. Jí velmi málo, a je tudíž dlouhodobě podvyživená!“

Slavní dietologové jí tedy opravili životní styl a stravu tak, že zpěvačka opravdu otěhotněla a svému manželovi Radku Vonešovi (40) a synu Danielovi (2,5) přivede v září na svět dalšího člena rodiny, snad vysněnou holčičku.



Přečtěte si
winterfreshka
5. 5. 2012 • 09:51

Důležité,že měla Prima sledovanost a že jim to lidi "žerou"

zelena.karkulka
4. 5. 2012 • 19:57

to jídlo na celý týden si evidentně vymyslela,kdyby snědla jen to,co bylo na stole,bude jak tyčka.A 77 kg neváží ani omylem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.