Jan Maxián z Nightwork: Tajná svatba na pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Maxián z Nightwork: Tajná svatba na pláži!

nightwork
nightwork (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvák Jan Maxián (28) se pochlubil fotkami ze své romantické svatby. Partnerku Lucii si vzal před několika dny na ostrůvku nedaleko Afriky.

Člen kapely Nightwork dlouho tajil přítelkyni i dceru Rebeku Nelu, již Lucie porodila před devíti měsíci. Svůj vztah teď zpečetili svatbou, kterou pojali v romantickém duchu.

„Svatba nás napadla asi deset nebo devět dní před odletem. Nejdřív jsme zjišťovali, jestli se v cizině můžeme vzít a co je k tomu vše potřeba zařídit, aby se tak mohlo stát. Když jsme se dozvěděli, že to obvykle trvá minimálně dva až tři měsíce, řekl jsem si, že to za těch pár dní určitě stihneme," prozradil Honza.

Bez zbytečného odkladu si tak objednali prstýnky i svatební šaty. Obřad proběhl na pláži při západu slunce a pozvánku na něj dostali jen oddávající a dva zpěvákovi blízcí přátelé z ostrova, kteří se stali svědky. Aby nezůstali o manželský slib ochuzeni ani jejich rodiče, Honza a Lucie si obřad zopakovali v Praze na Vyšehradě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.