PROSTŘENO: U Kateřiny se připíjelo patokem! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: U Kateřiny se připíjelo patokem! +VIDEO

Kateřina
Kateřina (TV Prima)

Studentka Kateřina podcenila přípitek, k němuž koupila nejlevnější sekt, který Gita nazvala patokem. Ale v Prostřenu jde přece především o jídlo…

Ve středočeském Prostřenu už vládne špatná nálada, již rozšiřuje nespokojená Gita. Její thajské menu ve středu neobstálo, a tak se rozhodla škodit za každou cenu druhým. U Kateřiny nebyla spokojená prakticky s ničím.

Když hostitelka přinesla sekt se šroubovacím uzávěrem, Gita se do ní pustila: „To jsou ty patoky šroubovací.“ Kateřina se hájila, že si jako devatenáctiletá studentka nemůže nic lepšího dovolit.

Jako předkrm zvolila tatarák, který měl podobný »úspěch« jako Gitino thajské menu. Nikdo totiž syrové maso nejí. Prsty si nakonec olizovala jen Gita, která tento pokrm překvapivě nazvala studentským jídlem.



Hovězí vývar byl pro Gitu ideální příležitostí, jak Kateřinu zkritizovat. Chyběly v něm totiž slíbené nudle a knedlíčky byly připraveny z polotovaru. „Namletý maso nekupuju, já se toho bojím,“ vnucovala Gita druhým své názory.

Kachna podle ní byla nedopečená a hrozila tak salmonela. Nejvíc to ale Kateřina schytala za dezert, s nímž si nedala moc práce. Kupovaná zmrzlina se šlehačkou ve spreji ji připravila o nejeden bod.

Jak se hostům bude líbit zábava se spícím hadem? Sledujte Prostřeno na Primě!

Katčiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

 

Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
bobina
4. 5. 2012 • 16:27

ruzenko71, díky za tvé laskavé ohodnocení,radím ráda,kárám když potřebuji a poučuji když je to zapotřebí.Ale moudrá jako stádo krav ještě nejsem,to mi ještě nějaký rok potrvá. .

janulac
3. 5. 2012 • 22:52

to jsou fakt lidi,to je cim dal tim horsi.Myslim, kdyz neco nejim, tak nebudu ztrhavat body, to je muj problem , ze to nejim.Nebo at tam nelezou.

teufel
3. 5. 2012 • 19:22

Přesně tak! A podle přehnané kritiky skoro všech účinkujících,stojíme jak národ za .........!

janulac
3. 5. 2012 • 18:32

tento porad se me uz prestava libit, at se uvari cokoliv, tak to neni dobry, zalezi vzdy na jedne rypalce.chapu, ze to je soutez, ale tady se pozna jaky lidi jsou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.