Princ William a Kate: Rok od svatby! Jak se jim změnil život? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princ William a Kate: Rok od svatby! Jak se jim změnil život?

Svatební foto Williama a Kate obletělo loni 29. dubna celý svět.
Svatební foto Williama a Kate obletělo loni 29. dubna celý svět. (Profimedia.cz, ČTK/AP)

Je to přesně rok, co se z obyčejné dívky jménem Kate Middleton (30) stala vévodkyně z Cambridge. Právě 29. dubna 2011 se provdala za britského prince Williama (29), syna následníka trůnu prince Charlese (63) a budoucího krále. Stala se tak jednou z nejsledovanějších žen planety.

A ne vždy to bylo plus. Jednou byla označena za anorektičku, jindy se mluvilo o hádkách s královnou a hned několikrát byla »zaručeně« těhotná. Na jeden rok toho Kate stihla až až, posuďte sami.

Pořád bezdětná

Že je Kate těhotná, se povídalo už před svatbou a ta zpráva se vracela jako bumerang. Jenže šlo vždy o fámu. Pomalu se začíná objevovat srovnání s japonskou korunní princeznou, která kvůli stresu z mediální pozornosti porodila až 8 let po svatbě.

Miláček publika

Williama mají poddaní rádi, ale Kate si zamilovali ještě o trochu víc. Není šlechtična a hodně jim připomíná Williamovu matku, princeznu Dianu (†36). Je přirozená, bezprostřední a s popularitou zatím nemá problémy.

Trpí anorexií?

Palác to sice nikdy nekomentuje, ale článků o nezdravě štíhlé postavě Kate povážlivě přibývá. Mohla by trpět mentální anorexií, což by pro změnu mohlo komplikovat případné těhotenství. Dříve nebo později bude Kate muset s pravdou ven!

Rozzlobila královnu

Letos v březnu se na Kate poprvé mediálně utrhla královna Alžběta II. (86). Prohlásila, že by Kate měla častěji prezentovat rodinu a ne trávit čas před zrcadlem a utrácet za módní doplňky. Navíc se prý stále nezorientovala v královské etiketě.

»Velký Willie«

Kate říká svému miláčkovi něžně »Velký Willie«. Princ měří 1,91 metru, takže budeme předpokládat, že jde o přezdívku spojenou s jeho výškou.

Po mapě nejen prstem

Brzy po svatbě navštívil pár USA a Kanadu, nedávno byli v Dánsku. Letos se chystají do Malajsie, Singapuru, na Tuvalu a Šalamounovy ostrovy. A navíc se zasnoubili v Keni a princ nedávnou sloužil na Falklandských ostrovech.

Doma je doma

A pro Kate to bude v Kensingtonském paláci, jen pár minut chůze od české ambasády v Londýně. Kdysi tu žila Williamova matka, princezna Diana. Přestavba paláce vyšla na 350 milionů korun.

Z platu by nevyšli

William si jako pilot Královského letectva vydělá ročně asi milion korun, což by na život ve vlastním paláci určitě nestačilo. Naštěstí zdědil 200 milionů po matce a další miliony dostává od státu.



Přečtěte si
jade
29. 4. 2012 • 13:43

Problém Kate je, že zahleděná příliš na svoji osobu. Měla se také rozhlédnout kolem sebe a zajímat se více o lidi než o šaty. Diana stihla vše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.