Drama na natáčení Partičky! Ze stropu padala stokilová aparatura! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drama na natáčení Partičky! Ze stropu padala stokilová aparatura!

Natáčení začíná, chlapi z Partičky rozjíždějí první vtípky. Jenže...
Natáčení začíná, chlapi z Partičky rozjíždějí první vtípky. Jenže... (FTV Prima)

Pořad Partička je plný smíchu, ale při jeho posledním natáčení divákům a hercům Michalu Suchánkovi (46), Richardu Genzerovi (45), Ondrovi Sokolovi (40) či Igoru Chmelovi (41) běhal mráz po zádech. Obří řetěz držící nad hlavami diváků a protagonistů půl metráku vážící reproduktor se totiž přímo při natáčení uvolnil a s děsivým chřestěním spadl do prostoru! A to nebyla jediná děsivá chvíle čtvrtečního večera!

Produkce pořadu dbala na to, aby se nikomu nic nestalo, ihned natáčení zastavila a povolala techniky. Těm ale, ve snaze vytáhnout řetěz zpátky, spadla ze stropního lešení ocelová tyč přímo na pódium a jen o pár centimetrů minula vyděšeného Mariána Čurka (37), který Partičku hudebně doprovází. „Mám si to brát osobně?“ vtipkoval Čurko v narážce na to, že si z něj zbytek Partičky dělá terč posměchu.

Řetěz se nakonec podařilo zajistit a natáčení se opět rozjelo. Když se ale při hře Muzikál »Suchoš« chystal skočit z mostu, ozvala se znovu rána a chřestění obřího řetězu! Tentokrát se uvolnil řetěz na půl metráku vážícím reproduktoru, který visel přímo nad hlavami prvních řad publika! „To je pro mě? Mám se radši oběsit?“ snažil se trochu uvolnit atmosféru Suchánek, ale natáčení bylo opět zastaveno a technici byli znovu vysláni na stropní lešení.

Suchánek a Chmela ale dokázali, jak moc si váží svých fanoušků, díky nimž nedávno získali cenu TýTý, a pro odlehčení atmosféry jim přinesli z koutu s rekvizitami ochranné přilby. Ty by jim ale v případě pádu obřích reprobeden sotva pomohly...

Všechno, co se děje okolo vykutálené improvizační show Partička najdete na http://www.ahaonline.cz/particka. Pirtičkiři, spojte se!



Přečtěte si
sary.x
31. 7. 2012 • 00:06

Hahahahahahahahahahaha....

alenkaa
29. 4. 2012 • 08:08

a už víme, proč jsou všichni padlí na hlavu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.