VÝMĚNA MANŽELEK: Radovan odmítl natáčet! Nastrčili mu lesbičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VÝMĚNA MANŽELEK: Radovan odmítl natáčet! Nastrčili mu lesbičku!

Radovan se prý těšil na »normální« ženu, přijela ale lesba.
Radovan se prý těšil na »normální« ženu, přijela ale lesba. (TV Nova)

Radovan Dobrovolný (44) svou rodinu do Výměny manželek přihlásil proto, že chtěl zažít nějaký pořádný adrenalin. Tak velký ale opravdu nečekal, zažil totiž obrovský šok a vrátilo se mu několik let staré trauma! Produkce pořadu mu totiž do rodiny nastrčila lesbičku Sylvu Mokrášovou (36)!

Má bývalá žena si našla partnerku a odešla za ní. Všechno se pak změnilo. Protože žijeme na malé vesnici, tak jsem se s tím pral mnohem déle.

Když jsem přišel do hospody, tak mě chlapi vyhazovali: »Co tady děláš? Jdi do pr*ele, ty máš doma lesbu. Ženská ti utekla, jdi do hajzlu«,“ vzpomíná na nejtěžší období svého života Radovan, který natáčení nemohl vydýchat.

„Jestli mi sem přivezou lesbu nebo buznu, tak končíme s natáčením,“ vyšiloval Radovan, který se ale nakonec přemohl a lesbičku Sylvu v domě nechal.

Napětí rostlo ale i v domácnosti lesbiček, kam zavítala Jitka. „Neplnila svoje úkoly, nevynesla ani koš, neměla uvařený oběd,“ stěžovala si nespokojená Andrea a na adresu Jitky poznamenala: „Já jsem ještě neviděla takovou mrchu línou! Nic nedělá. Přihlásila se jen kvůli penězům. Zlatá Sylva!“ Jitka se po hádce dokonce rozbrečela.



Přečtěte si
zelena.karkulka
28. 4. 2012 • 23:08

obě rodiny

enriko
28. 4. 2012 • 20:53

jj, naprostý souhlas. Z druhé strany ten chlap byl takový podpapučák nezáživný, naprosto bez energie, že se té první manželce ani nedivím. Mít takového troubu doma, chápu, že stratí ženská chuť na chlapa.

knkn
28. 4. 2012 • 18:35

Chudák Radovan - myslím si, že mít horší babu, než byla ta jeho Jitka už snad ani nemohl potkat. Bl-bá, líná jak veš, čkaredá a neupravená ! To co jí řekla Andrea byla vše pravda !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.