Jitka Zelenková v slzách: Zemřela jí maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Zelenková v slzách: Zemřela jí maminka!

Jitku účast v pořadu To byl náš hit těší.
Jitku účast v pořadu To byl náš hit těší. (Marek Pátek)

Zpěvačka Jitka Zelenková (61) přišla o posledního člena své rodiny. Po tatínkovi jí ve věku 81 let zemřela i maminka Lenka.

Zdravotní stav maminky Jitky Zelenkové byl v posledních měsících kritický. Trpěla Alzheimerovou chorobou a svou dceru nepoznávala. Jitka jí přesto byla až do poslední chvíle oporou. Sama nemá děti a všechnu lásku tak upínala ke své matce.

„Maminka byla po tatínkovi moje všechno. Ale poslední rok na tom byla zdravotně moc špatně, už jen ležela,“ řekla Jitka Blesku.

Zelenková ale příliš dlouho truchlit nebude, protože ji čekají pracovní povinnosti. „Mám řadu koncertů, těším se na lidi, na setkání, která mě nabijí energií. Taky pracuju na CD swingových a soulových melodií, které vyjde v září,“ dodala zpěvačka, která momentálně prožívá těžké chvíle.

Na zpěvačku čeká v sobotu 9. června i benefiční koncert Kdo má rád v Martinském Mlýně. Výtěžek poputuje pro dětské oddělení v Prachaticích.



Autor:  cam

Přečtěte si
rejpal3
27. 4. 2012 • 21:46

Souhlasím s jedinou výjimku, a to se slovy U KAŽDÉHO. Pokud někomu "maminka" píchala do chodidel připínáčky, sotva bude mít slzy v očích - a podobných případů bohužel přibývá.

majojo
27. 4. 2012 • 19:03

No a pak tu ještě chybí výraz: děsivé tajemství, děsivá zkušenost... (většinou jde o to, že v pěti letech měl/měla nežit na prdýlce).

teufel
27. 4. 2012 • 18:56

a ještě ŠOKUJÍCÍ,to je taky oblíbené slovo. Aha je ten nejsprostší bulvár,přesto ho denně šokuje kdejaká blbost a maličkost.

diodaa
27. 4. 2012 • 14:46

Odchod milované osoby, a kor každé maminky u každého pozůstalého je velká tragedie. A je jedno za jakých okolností nám maminka odejde. Bude dlouho trvat než smutek ustoupí, ale vzpomínka na ůmrtí maminek u každého vyvolá slzy v očích, at je tomu rok, nebo deset let. Některé věci v životě, jsou moc špatně zařízeny, přinášejí hodně bolestí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.