Osamělý playboy Šimůnek: Sváděl Missky v casinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Osamělý playboy Šimůnek: Sváděl Missky v casinu!

Šimůnek a Monika opouštějí společně klub Cavalli.
Šimůnek a Monika opouštějí společně klub Cavalli. (Aha! – Martin Hykl)

Není to tak dlouho, co jsme stále osamoceného lamače dívčích srdcí Mirka Šimůnka přistihli s mladičkou kráskou Monikou Machovou. A teď vyrazil rovnou nespolečnosti svou modelek, které se dostaly až do finále letošní České Miss.  

Ačkoliv je Mirek Šimůnek bezpochyby idolem mnoha žen, je stále bez přítelkyně. O to víc si užívá společnosti mnoha krásných dívek, jako jsou například finalistky České Miss Ivana Loušová a Nikola Petruželová. Ty totiž zavítaly do Prahy a Mirek se jim nabídl jako schopný průvodce.

Po počátečním oťukávání nočního života nakonec trojice zavítala do Casina Ambassador, kde se právě hrál jeden z velkých pokerových turnajů. A to je ta pravá atmosféra. Holky si zkoušely osvojit základy pokeru, protože to se v dobré společnosti již dnes nosí. „Já jsem poker už jednou zkoušela,“ prozradila Ivana Loušová. Nikol Petruželová však držela pokerové karty poprvé v životě. 

Děvčata zaujala také ruleta a sázení na jednotlivá pole prozkoumávala se zapálením ostřílených hráček. Obě navíc prozradily, že chtějí prorazit i v zahraničí. A umět dobře kasinové hry, zejména poker, se jim v italských či francouzských kasinech určitě bude hodit. 

Hra ale časem unaví, a tak všichni žízeň hasili na baru dobrým šampaňským, které ke sladkému životu prostě patří. Pokerový turnaj v Ambassadoru byl tentokrát ve znamení automobilů a Mirek se při té příležitosti vyznal ze své touhy po elektromobilu. Rozhodně ten jeden vystavený dlouho okukoval a holky ho od něj nemohly odtrhnout.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.