Tajemství Ivanny Bagové z Hlasu: Otec neznámý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství Ivanny Bagové z Hlasu: Otec neznámý!

Ivanna Bagová
Ivanna Bagová (TV Nova)

Ukrajinka Ivanna Bagová (18), která je podle tajně zveřejněných výsledků favoritkou Hlasu Česko Slovenska, skrývá bolestivé tajemství. Svého otce zná jen z doslechu matky, která ji odložila k prarodičům.

Ivanna žila před emigrací na Slovensko na Ukrajině, kde se s ní život příliš nemazlil. „Mého biologického otce znám jen z vyprávění matky. Odešel, když jsem byla malá. Je to pro mě bolestivá kapitola,“ svěřila se Ivanna deníku Nový Čas.

Favoritka Hlasu Česko Slovenska si ale v dětství příliš neužila ani svou matku. „Žila jsem s babičkou a dědečkem, kteří se mi snažili vynahradit rodiče, protože máma odjela pracovat do zahraničí,“ pokračovala ve své zpovědi Bagová, která matku nevídala i půl roku. Dnes už ale společně s ní žije na Slovensku a jejich rodinu rozšířil náhradní otec, který si Ivannu adoptoval.

První dny v nové zemi ale byly pro zpěvačku traumatizující. „Slovensky jsem uměla říct jen ahoj a ze začátku jsem se bála lidí,“ dodala Ivanna, která s neúspěšně pokoušela prorazit v SuperStar.



Přečtěte si
ochman
24. 4. 2012 • 18:09

Vyřadila adepta na vítězství !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.