PROSTŘENO: Libor ujídal Oldřišce z talíře maso! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

PROSTŘENO: Libor ujídal Oldřišce z talíře maso! +VIDEO

Prostřeno z Brna
Prostřeno z Brna (TV Prima)

Nejvýraznější postavičkou brněnského Prostřena je rádoby bavič Libor, který neváhá hrábnout do cizího talíře, aby se nasytil.

Úterní hostina patří Zuzaně, která žije se svým partnerem a dítětem, ale ke svatbě se ještě neodhodlala. Její rodinné poměry vrtaly hlavou Liborovi, který se nevychovaně zeptal: „A to je tvoje jako?“ Ano, Zuzana k porodu nepotřebovala svatební slib.

Jako předkrm hostitelka připravila zapečené toasty s brokolicí. Ta se v Prostřenu objevuje často, přestože je pro soutěžící velkým riskem. Na zelenou barvu si tentokrát nepotrpí David ani Libor. Jeho chování se naplno projevilo při konzumaci hovězího vývaru. Když Oldřiška nechala na talíři maso, sám se nabídnul, že po ní zbytky dojí.

Libor sice nedá dopustit na maso, ale kuřecí v nádivce s rajskou omáčkou mu příliš nejelo. Na rajskou má totiž každý vlastní recept. A nejlépe to ví Oldřiška: „Určitě bych tam dala rajský protlak, přidala cukr, nedala ocet, přidala tam i koření a určitě ji osolila.“

Jak hosté dopadnou při testování mozkových hemisfér? A co ukrývá dezert s názvem něžné políbení? Sledujte Prostřeno na Primě!

Zuzaniny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.