Synům Štěpánky Duchkové jsou už tři roky! Takhle slaví malé celebrity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Synům Štěpánky Duchkové jsou už tři roky! Takhle slaví malé celebrity!

Štěpánka se syny Adamem (vlevo) a Honzíkem, který má vedle pravého oka jizvičku. Tu mu nedopatřením přivodil tatínek Jan Hruška, který přivedl na oslavu i dceru Julii ze svého prvního vztahu.
Štěpánka se syny Adamem (vlevo) a Honzíkem, který má vedle pravého oka jizvičku. Tu mu nedopatřením přivodil tatínek Jan Hruška, který přivedl na oslavu i dceru Julii ze svého prvního vztahu. (Aha! – Martin Hykl)

Adam a Honzík – dvojčátka moderátorky Štěpánky Duchkové (39) – v neděli slavili třetí narozeniny. A byl to opravdu mejdan na úrovni. Malí kluci pozvali kamarády do luxusní restaurace v centru Prahy. Celý víkend obchází dětské oslavy malý Kristián Kokta (4), který přišel v doprovodu maminky Gábiny Partyšové (33) i tatínka Pepy (55).

Naprosto dokonale vymóděná dorazila Márinka Mrázová (10) s maminkou Mahulenou Bočanovou (45). Za své oblečení by se nemusely stydět ani na pařížském týdnu módy. A jen co Márinka popřála malým oslavencům, vrhla se na tvoření zvířátek z čokolády.

„Já chci vařit,“ dožadovala se Márinka nějaké činnosti. Mezi gratulanty byly i dcery Kláry Doleželové (38) – starší Natálka (10) a Mia (2,5) pojmenovaná po srbském tatínkovi Miodragovi Maksimovičovi (53).

A co dostali Adam a Honzík Duchkovi, kteří jsou jeden od druhého k nerozeznání? Darů bylo opravdu požehnaně! „Teď jsou ve fázi, kdy milují auta na ovládání a plyšáky,“ smála se maminka Štěpánka.

Všímavá babička vypozorovala jiný talent. „Jsou nadaní, vnímají hudbu, takže jeden dostal kytaru a druhý buben. Štěpánka už mi taky v sedm psala, že hrají jak na lesy,“ řekla nám příležitostná »chůva« dvou prcků.

Jak rozpoznat dvojčata? Táta si kluka »označkoval« láhví!

Ještě nedávno měli rodiče problém identická dvojčátka rozpoznat. Jedno odpoledne ale tatínek Honza svého jmenovce Honzíka nedopatřením označkoval.

„Bylo to láhví od šampaňského, které nesl v ruce. Když se otočil, nevšiml si, že za ním stojí malý Honzík. Vrch lahve ho škrtl vedle oka, takže má jizvičku, která zřejmě nikdy nezmizí,“ vysvětlovala nám máma dvojčat Štěpánka Duchková, která už teď přesně ví, který z rošťáků je Honzík a který Adámek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.