Krampol vzkazuje z nemocnice: Už se cítím lépe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krampol vzkazuje z nemocnice: Už se cítím lépe!

Jiří Krampol čeká na výsledky vyšetření.
Jiří Krampol čeká na výsledky vyšetření. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Páteční kolaps Jiřího Krampola (73) vyděsil hlavně jeho manželku Hanku (50), ta ho také předevčírem ráno okamžitě odvezla do Nemocnice Na Františku, kde je herec stále hospitalizován kvůli srdeční slabosti. Jeho zdravotní stav se však podle jeho slov zlepšuje. „Ještě ale nevím, kdy mě pustí domů. Musel jsem tu zůstat čtyřiadvacet hodin.

Měřili mi EKG, ale šlo jen o běžnou kontrolu,“ bagatelizuje páteční hospitalizaci Krampol, se kterým se Nedělní Aha! telefonicky spojilo.Měření EKG probíhá za pomoci řady elektrod umístěných na hrudi a končetinách pacienta.

I proto je Krampol stále upoután na lůžko a čeká na výsledky. „Uvidíme, jak rozhodnou lékaři. Každý den cvičím, nemělo by to být snad nic vážného, vždyť i před touto návštěvou nemocnice jsem byl v posilovně,“ dodal Krampol.

Srdíčko v pátek pozlobilo i uznávaného režiséra Juraje Jakubiska (73). I toho musela záchranka převést do IKEMu, kde by měl podle našich informací nadále přebývat. Jeho žena sice všechny uklidnila, že nejde o nic vážného, Jakubisko už je ale v nemocnici poněkolikáté, v minulosti se dokonce hovořilo o operaci srdce.



Přečtěte si
rejpal3
22. 4. 2012 • 13:02

 ... už jsem měl nahnáno, že nebude mít (H)AHA! o kom psát ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.