Moderátorka Gábina Partyšová: Manžel tváří v tvář »milenci«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátorka Gábina Partyšová: Manžel tváří v tvář »milenci«!

Pepa Kokta (vlevo) se včera postavil tváří v tvář údajnému milenci své ženy, se kterým se setkal na narozeninové oslavě.
Pepa Kokta (vlevo) se včera postavil tváří v tvář údajnému milenci své ženy, se kterým se setkal na narozeninové oslavě. (Aha! – Martin Hykl)

Gábina Partyšová (33) dráždí hada bosou novou. Manžel Pepa Kokta (55) s ní musí mít svatou trpělivost. Moderátorka se totiž v poslední době až podezřele často schází se svým dvorním fotografem Danielem Zahrádkou (32).

Začalo to doprovodem na ceny TýTý, kdy Gábina dala přednost Zahrádkovi před manželem (Aha! informovalo). A pokračovalo to i v dalších dnech. Dan ji vyzvedává na mejdanech, vozí ji domů. Není divu, že už se vesele začalo spekulovat o tom, že jsou milenci. A včera se Zahrádka s Koktou setkali tváří v tvář!

Jaro je v rozkvětu a touha po něčem novém a nebezpečném koluje i v žilách Gábiny. V čase kvetoucích třešní flirtuje jako o život. Rčení, že dámám se zapalují lýtka, dovedla Partyšová ještě dál. „Mně se totiž zapalují stehna, tomu se na jaře nemůže nikdo divit,“ směje se moderátorka Top staru.

Včera jí ale chvíli do smíchu nebylo. Partyšová s Koktou a synem Kristiánkem (4) si užívali odpolední pohodu v pražské restauraci Soho. A co čert nechtěl, v luxusním podniku se najednou objevil fotograf Zahrádka s celou svojí rodinou. „Byla tam narozeninová párty, všichni jsme byli pozvaní,“ vysvětluje setkání manžela a »milence« Partyšová.

A jedním dechem dodává: „Sice se mi zapalují lýtka, ale Pepovi jsem celých devět let nezahnula. Žije se mi s ním dobře. Důvod, proč mu nezahýbám, je hlavně ten, že mě nijak neomezuje, dává mi volnost, nemám důvod mu to oplácet nevěrami. Pepa je výborný v posteli, nepotřebuju si hledat náhradu,“ tvrdí Gábina.

A Josef Kokta? I včera zůstal nad věcí: „Co může dělat starý chlap, který má mladou ženskou – buď musí být v pohodě, nebo ji vyhnat! To je obecná věc. Když ženská zahne v sexu, není to pro mě tak strašné, jako kdyby se zamilovala. Já jsem ji se Zahrádkou při ničem nechytnul. Až to uvidím, budu to řešit,“ řekl Nedělnímu Aha! velmi klidným a rozvážným tónem Kokta.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.