Krampolová o manželovi: Bojím se, že mi umře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krampolová o manželovi: Bojím se, že mi umře!

Vyčerpaný Jiří Krampol skončil v nemocnici. Odebrali mu krev a dostal kapačku, od toho má rozpíchanou paži.
Vyčerpaný Jiří Krampol skončil v nemocnici. Odebrali mu krev a dostal kapačku, od toho má rozpíchanou paži. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Moderátor Jiří Krampol (73) neustál dlouhodobý stres a skončil v péči lékařů! Jeho manželka Hana (50) ho musela včera ráno v bolestech odvést do pražské Nemocnice Na Františku. Odtud se už domů nevrátil...

„Jiříčkovi ráno nebylo dobře, šel cvičit, a pak jsme jeli na vyšetření. Jeho zdravotní stav byl tak vážný, že si ho pan primář Špaček nechal rovnou v nemocnici. Je na kapačkách a zůstane v nemocnici na pozorování,“ řekla Aha! ve velkých obavách Hana Krampolová. „Došlo k celkovému kolapsu organismu. Pan Krampol leží na interně,“ potvrdil zdroj z nemocnice.

Manželka Hana, které před čtrnácti dny zemřela maminka Marie Kalistová (†76), se teď bojí o jeho život! „Kvůli smrti maminky stále chodím v černé, co když přijdu i o Jiříčka? Co když umře…,“ pláče zlomená Krampolová. „Kolaps mu přivodila ta ženská, která ho obvinila ze znásilnění, už toho na něj bylo moc,“ dodala.

Aha! se včera podařilo Krampola navštívit přímo v nemocnici. Podle něj vše nejprve ukazovalo na infarkt, nakonec jde o srdeční arytmii. Kdyby ale nedorazil do nemocnice včas, mohl i zemřít! „Chtěl bych domů, ale stále mám na sobě nějaké přístroje, které hlavně hlídají ten budík na srdce,“ hlesl v bolestech Krampol.



Přečtěte si
zelena.karkulka
23. 4. 2012 • 00:57

hop,Hani,a´t ho nezmeškáš

panivoxova
22. 4. 2012 • 12:02

jestli nema Jiricek nasušino aby se mel Hanik dobre i po jeho skonu,tak to verim,ze se Hanik boji a by ji neumrel...to se boji kazda z tech hrouticich se takysélebrit.my obtizny lid,obtizny hmyz kolabovat nesmime,musime na sichtu,a to pokud mame tu kliku a mame nakou robotu,nojo.

jity
22. 4. 2012 • 10:11

se hned nechá vyfotit v nemocnici, aby to národ věděl, že tam leží. Ten na stará kolena, ale dopadl, neustále si dělat ostudu. Ani v tom pořadu Nikdo není dokonalý už to není ono, opakuje tam stejné kecy a leze to z něj jako z chlupatý deky.

lukolina
22. 4. 2012 • 10:06

nebo čuba začala hárat a dělala by fleky na posteli

dannaa
22. 4. 2012 • 09:45

V jednom článku píši,že jel taxikem,v dalším,že jej odvezla sanita.Dnes píši,že to byla manželka Hana kdo Krampola odvezla do nemocnice.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.