Juraj Jakubisko: Odvezla ho záchranka! Zase ho zlobí srdíčko... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Juraj Jakubisko: Odvezla ho záchranka! Zase ho zlobí srdíčko...

Juraj Jakubisko musel být opět hospitalizován.
Juraj Jakubisko musel být opět hospitalizován. (Aha! – Martin Hykl)

Včerejší den nepřál kardiakům… Hned dvě významné osobnosti českého a slovenského filmu skončily v nemocnicích. Ráno odvezli Jiřího Krampola (73) a jen o pár hodin později zasahovala záchranka u uznávaného režiséra Juraje Jakubiska (73)!

„Do ulice Nad Údolím v Hodkovičkách jela záchranka k muži ve věku 73 let z důvodu náhlého zhoršení jeho zdravotního stavu. Odvezli jsme ho do adekvátního zdravotnického zařízení,“ potvrdila nám informaci Jiřina Ernestová, mluvčí pražské záchranky.

Režisér putoval rovnou do pražského IKEMu, kde už byl několikrát hospitalizován kvůli problémům se slabým srdcem. „Ano, v tuto chvíli by měl být na akutním příjmu,“ potvrdili nám přímo z kliniky s vyhlášeným kardiocentrem.

Jakubisko tam byl naposledy hospitalizován loni v říjnu, a i když jeho žena Deana dokola opakovala, že tam podstupuje rutinní vyšetření, skutečnost je mnohem vážnější. „Jurajovi selhává srdíčko a čeká se, až se jeho stav zlepší natolik, aby mohl podstoupit operaci,“ řekl tehdy deníku Aha! zdroj blízký rodině.

Sotva půl roku poté je Jakubisko opět ve velmi vážném stavu v nemocnici…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.