Vyrostla prsa Miss Bučkové po pivu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyrostla prsa Miss Bučkové po pivu?

Eliška má české pivo v oblibě
Eliška má české pivo v oblibě (Zdroj: Orca)

Česká Miss Eliška Bučková (22) nedá dopustit na české pivo. Pravidelně si jej dává ke kachně od babičky, nepohrdne jím ale i v baru. Když si dá její partner Václav Noid Bárta (31) dá si také. Možná že za jejím častějším pitím piva se skrývá tajemství Eliščina plnějšího dekoltu...

Poslední dobou se totiž hodně spekuluje o tom, jestli krásná Miss prodělala plastickou operaci prsou nebo ne. Eliška však tyto dohady rázně zamítá. "Plastiku fakt nemám, prsa jsou má," tvrdí Bučková, která spolu s partnerem hodlá navštívit pivní festival. Pivo má štíhlá modelka ráda, možná že za bujnějším dekoltem stojí právě zlatavý mok.

"No, možná to nějaké blahodárné účinky na mě má," směje se Eliška, která v zahraničí slyší pozitivní ohlasy. "Jak občas jezdím po světě, tak slyším chválu na krásu našich děvčat, což mně samozřejmě lichotí. Zároveň ovšem všichni znají naše pivo a na to jsem náležitě hrdá. Vždy, když jedu do Strážnice a babička upeče kachnu, tak si nedovedu přestavit, že bych ji zapila něčím jiným než pivem. A v čem je ještě pivo úžasné? Absolvovala jsem pivní lázeň a to je něco mimořádně příjemného, po ní mám celé tělo krásně hedvábné," dodala Eliška.

Pátý ročník Českého pivního festivalu proběhne na Výstavišti v Praze Holešovicích ve dnech 17. 5. - 2. 6. 2012. Návštěvníci se mohou těšit na největší pivní stan v České republice velikosti fotbalového hřiště, který pojme 10 000 milovníků českého piva. Cena tolaru je 45,-Kč, tuplák (1 litr) piva stojí tradičně 2 tolary.

K novinkám pátého ročníku festivalu patří především dva tematické dny, které jsou věnovány menšinám žijícím v České republice. V pondělí 21.5. to bude Pink monday oslovující gay komunitu a 28.5. pak Dragon day, určený Vietnamcům žijícím v ČR. Hlavním mottem obou akcí je integrace menšin do společnosti pod heslem České pivo spojuje.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.