Sagvan řádil s »opičkou« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sagvan řádil s »opičkou«

Sagvan Tofi se na křtu své »knihy« pořádně »zlil«.
Sagvan Tofi se na křtu své »knihy« pořádně »zlil«.

PRAHA – Křest knihy Sagiho skandálovník zapíjel její autor Sagvan Tofi (42) opravdu poctivě! Po půlnoci se zpěvák, který dosud žije z dob hitu Dávej ber, motal po kavárně Retro.


PRAHA – Křest knihy Sagiho skandálovník zapíjel její autor Sagvan Tofi (42) opravdu poctivě! Kliknutím zvětšetePo půlnoci se zpěvák, který dosud žije z dob hitu Dávej ber, motal po kavárně Retro, kde zřejmě chytal inspiraci pro svůj další skandálovník, který každý týden uve- řejňuje v jednom podivném obrázkovém týdeníku. „Šel jsem se podívat do knihkupectví, abych věděl, jak to tam vypadá. Když jsem viděl, co všechno se vydává, tak jsem si řekl, proč bych nevydal knihu,“ řekl na křtu » spisovatel« Sagi.

Kliknutím zvětšeteV zajímavém modelu arabského šejka přišel na křest zpěvák Lešek Semelka s manželkou Alenou a nevlastní dcerou Helenou Zeťovou. „Sagvan je takový blázen, tak jsem ho chtěl překonat tímto modelem,“ řekl Lešek, kterému bylo v šejkovském pěkné vedro.

Kliknutím zvětšeteO křest se postaral Michal Suchánek s »kamarádem do deště« Richardem Genzerem alias Geňou. Oba se na knihu vrhli, aby jí vytrhali některé stránky. „Necháme tam jen to, co do knihy patří,“ shodli se herci. Kliknutím zvětšete

Na večírek se přišla s čerstvě »napíchanými« rty podívat Zuzana Belohorcová. Moderátorka, která si dříve nechávala pravidelně prodlužovat vlasy a později si botoxem zahladila vrásky na čele, se teď pro změnu vrhla na rty.

Kliknutím zvětšeteSagvanova kniha přilákala také Simonu Krainovou, která kdysi se zpěvákem chodila. Modelka přijela rovnou z Bratislavy, kde podepsala smlouvu na reality show Supermodelka, kterou od začátku příštího roku bude vysílat slovenská televize JOJ. Kliknutím zvětšeteNa párty se potkala zpěvačka Gábina Goldová se svým bývalým manželem, bavičem Markem Dobrodinským, jenž přišel se svou novou manželkou Veronikou.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.