Bendová potrestala manžela za 12 let nevěry: Vybílila mu dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bendová potrestala manžela za 12 let nevěry: Vybílila mu dům!

Alice Bendová se připravuje na rozvod, který má proběhnout už brzy.
Alice Bendová se připravuje na rozvod, který má proběhnout už brzy. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Moderátorka a herečka Alice Bendová (39) má jasno v otázce ukončení manželství s Václavem Bendou (37), který ji dvanáct let podváděl. „Rozvod je otázkou jen pár dní,“ řekla nám včera s úsměvem ve tváři Bendová.

A má se proč radovat. „Z domu, kde dříve společně bydleli, prý odnesla, co nebylo přibité k zemi. Všechen nábytek je pryč,“ řekl Aha! zdroj z Vaškova okolí. Alice se však brání: „Vzala jsem si jen věci, které mi patří!“

Útoky ze strany Vaškových přátel si Alice, která má s manželem syna Vaška (5) a dceru Aličku (2), samozřejmě nechce nechat líbit.

„Pravda je taková, že jsem si vzala jen svůj nábytek. Kuchyň za tři čtvrtě milionu mu tam zůstala. Sedačka, ložnice a postel byly moje, takže jsem si to vzala. Vždyť Vašek tam má i celou koupelnu, dokonce vanu za padesát tisíc, kterou jsem koupila já a měla bych na ni právo,“ dušuje se herečka, která však nechce dělat zbytečné dusno.

„Nejvíce to totiž vždy odnesou děti. Snažíme se s Vaškem na všem domluvit. Musíme teď řešit důležitější věci, a ne nějaký papír, kde bude napsáno, že jsme rozvedeni,“ dodává Bendová, která jen září. Je totiž šťastně zamilovaná do mladičkého přítele Michala Topola (26).

Nový pár plánuje do budoucnosti společnou dovolenou, na kterou se sexy máma moc těší. Potřebuje totiž trochu klidu a relaxace. „Shodila jsem zase další dvě kila,“ prozradila nám Alice na akci Stop obezitě. Ona sama by už ale potřebovala hubnutí způsobené stresem zastavit!



Přečtěte si
trhan11
19. 7. 2012 • 12:25

brzo zapláče. Copak nepochopí že takový zajíček jde po tom aby se měl nějakou chvilku fajn? Ta stará chlapská Bendová ho nemůže přitahovat fyzicky.Ale má peníze.Zůstane opět sama. Dobře jí tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.