Hana Krampolová: Kolaps nad závětí! Kdo podědí byt po zesnulé mamince? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hana Krampolová: Kolaps nad závětí! Kdo podědí byt po zesnulé mamince?

Hanka Krampolová potřebuje péči psychiatra, o víkendu se zhroutila.
Hanka Krampolová potřebuje péči psychiatra, o víkendu se zhroutila. (Aha! – Martin Pekárek, Alexandr Malachovský)

Hana Krampolová (50) se sestrou Marií řeší dědictví po mamince Marii Kalistové (†76), která zemřela na začátku dubna ve chvíli, kdy si s Krampolovou telefonovaly. Její dcery – Hanka i Marie – se včera měly sejít v domě, který maminka až do své smrti obývala.

Psychicky to však ani jedna z nich nezvládla. Zkolabovala sestra Majka a vzápětí se udělalo nevolno i Hance, manželce Jiřího Krampola (73). „Dopoledne jsem strávila u lékařů, dělali mi různá vyšetření, mám problémy se srdcem. Všechno je to prý následek psychického otřesu po smrti maminky,“ řekla Aha! Krampolová.

Závěť, kterou zesnulá maminka sepsala, zůstává neotevřená. Sestry však už mají jasno v tom, komu co připadne. „Nic nechci! Do maminčina bytu si půjdu vybrat fotky a nějakou památku na ni, třeba její zlatý řetízek,“ řekla Aha! Krampolová, která se s odchodem matky nemůže vyrovnat.

„O maminčin byt má zájem sestra Majka. Pak se spolu nějak finančně vypořádáme, rozhodně se nebudeme hádat. Vyřešíme to v klidu jako dva sourozenci,“ uklidňovala sebe samu Krampolová.

Napadlo už ji ale i to, že vše by mohl zkomplikovat pasáž v závěti, že by zesnulá maminka odkázala nemovitost jejímu synovi Petrovi. „Až závěť otevřeme, tak uvidíme. Třeba ten byt o velikosti 3+1, který ale není zrovna největší, připadne mému synovi.“

Krampolová se dušuje, že kvůli dědictví mezi ní a sestrou k žádným hádkám nedošlo. „A ani nedojde! Maminka už nám před smrtí odkázala nějaké peníze, šlo o nějakých 50 – 60 tisíc, které měla naspořené. Nevím to ale přesně, protože jsem s ní nechtěla nic řešit, ani by mě nenapadlo, že tak brzy umře. Proto jsem si od ní žádné peníze nevzala,“ dodala.



Přečtěte si
denia
2. 11. 2013 • 10:07

Někdo by téhle povedené dvojce měl vysvětlit,že každému hrají chvilku a jejich písnička už dávno dohrála - těžko někoho zajímají jejich hysterické projevy.Radši pište o počasí než o těch dvou.

illis
21. 4. 2012 • 19:40

svatá pravda

salamandr1
19. 4. 2012 • 14:51

Jo, opravdu hvězdy první velikosti )). Někdo by měl uspořádat sbírku pro Haničku a Jiříčka, aby neživořili a té blonďaté slepičce sebrat tu kameru a nechat ji zavřenou doma. Její rádoby reportáže jsou nekoukatelné a nemají ani tu nejmenší úroveň, Krampola i ten jeho přívěšek "Haničku" to akorát zesměšňuje a diváky otravuje.

salamandr1
19. 4. 2012 • 14:50

To o té zkolabované rodině budeme číst do nekonečna? Kdo to jsou - Hanka a Majka??? Dvě řadové osoby jako každý z nás, proč musí být stránky zahlceny kecy o zoufalce Krampolové? To už má Aha! okurkovou sezonu nebo co????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.