Hotel Paradise: Vyhazov dostal Romeo, Klaudia je zase sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hotel Paradise: Vyhazov dostal Romeo, Klaudia je zase sama!

Romeo (22)
Romeo (22) (TV Prima)

V reality show Hotel Paradise došlo opět na párování. Tropický ráj musel opustit Romeo a nechal v Dominikánské republice Klaudii, s níž už se musel jednou rozloučit…

Romeo a Klaudia tvořili v Hotelu Paradise nejstabilnější pár. Klaudia už sice jednou soutěž opustila, ale nečekaně se do reality show vrátila, aby zamíchala zdejšími vztahy. Jejich štěstí ale netrvalo příliš dlouho.

Při párování si Klaudia automaticky vybrala Romea a dodala: „Já si myslím, že k tomu není co dodat.“ Do jejich vztahu ale zasáhnul nový soutěžící Vlado, který měl imunitu a Romea tak mohl poslat domů.

„Jsou to dvě mouchy jednou ranou. Klaudia se mi líbí a Romea jsem chtěl vyřadit, protože je silný hráč,“ řekl upřímně Vlado, jemuž přišlo nepochopitelné loučení Romea s Nelou, která ho označila za cigána. „Tak to jsem nepochopil, nejdřív se nenávidí, křičí po sobě, a pak se objímají. To jsem jako fakt nepobral,“ divil se Vlado, který ještě nepronikl do místních intrik.

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise

Jaký další zvrat přinese Hotel Paradise? Sledujte Prima Love po 22. hodině. Z původní sestavy už v reality show zůstalo jen pět soutěžících.




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.