Dania: Jsem těhotná feťačka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dania: Jsem těhotná feťačka

Sexy Dania si v Ordinaci střihla roli těhotné feťačky.
Sexy Dania si v Ordinaci střihla roli těhotné feťačky. (pro Aha!: Tim TURNER)

PRAHA – Do populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě vstoupí dnes večer nová postava! Sexy herečka Dania alias Daniela Krhutová (31), kterou známe především z moderování magazínu Breakout hudební televize Óčko. „Hraju těhotnou feťačku,” prozradila deníku Aha! Dania.

Dania si ve stále populárnější Ordinaci střihne negativní roli Simony Levákové, jejíž osud je více než pohnutý. „Simona je ve čtvrtém měsíci těhotenství a je to těžko léčitelná feťačka, kterou si vzal její seriálový přítel na statek, kde pracuje s koňmi,“ prozrazuje Dania, která se v Ordinaci setká s doktorkou Gitou alias Danielou Šinkorovou.

„Mně jsou všichni chlapi ukradený,“ říká Simona Ditě. „Choděj mě sem očumovat a pak si o mně vykládaj, jakej jsem odstrašující případ. Každej lapiduch si tu může na mě houknout!“ stěžuje si feťačka doktorce a tvrdí, že nebere, ale opak je pravdou. „Simona neskončí dobře. Nakonec se předávkuje a asi umře,“ prozradila Dania, se kterou se v Ordinaci setkáte nejen dnes večer, ale i ve čtvrtek a příští úterý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.