Cudný farmář Jirka Čoček: První sex v životě! Dostala ho Simona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Cudný farmář Jirka Čoček: První sex v životě! Dostala ho Simona!

Simoně se povedl husarský kousek a Čočka připravila o panictví.
Simoně se povedl husarský kousek a Čočka připravila o panictví. (TV Prima)

Zakřiknutý farmář Jirka Čoček (41) ve včerejším díle pořadu Farmář hledá ženu utrpěl obrovský šok! Simona (39) ho totiž požádala, aby spolu strávili noc. Vidina jeho prvního sexu ho ale natolik vyděsila, že zpanikařil a odmítl ji.

Deník Aha! však vypátral, že mezi Jirkou a Simonou se při natáčení vyvinul tak silný láskyplný vztah, že právě ona je tou, která má tu čest připravit Čočka v jedenačtyřiceti letech o panictví!

Pro cudného a velice nesmělého katolického farmáře Čočka byl vrchol už to, že Simonu políbil! „Ještě nikdy jsem žádnou ženu na rty nepolíbil,“ přiznal se stydlivě Čoček předtím, než Simoně dal hubičku. Když ho ale Simona požádala, aby už nespali odděleně a strávili noc spolu, Čoček málem dostal infarkt.

„Přála bych si, abys tu zůstal se mnou. Abys tu vedle mě ležel, abych se měla ke komu přitulit. Chápu, že by to na tebe bylo asi rychlé, tak tě k tomu nenutím, ale bylo by to fajn,“ snažila se Simona zlehka. „No, všechno to chce čas,“ odmítl ji Jirka. „Tak mi tu aspoň nech něco ze sebe,“ prosila Simona Jirku, který je ve vztahu opravdu mimo, což dokazuje i jeho odpověď: „Třeba ponožku?“

A přitom všemu předcházelo romantické odpoledne v bazénu, po němž to vypadalo nadějně. Vášnivá noc byla na spadnutí! „Simona v plavkách je krásná kočka, krásné plavky, krásná sukýnka. Taková cudná, ve vší počestnosti,“ rozplýval se Čoček.

Simona si z toho ale hlavu nedělá. „Každý okamžik, každý dotyk je tak vzácný, že já, ačkoli jsem zkušenostmi jinde než Jirka, si to upřímně užívám. Nemá smysl být hrrr,“ přiznala při natáčení Simona, která se vytouženého splynutí nakonec přece jen dočkala...



Přečtěte si
charlie
15. 6. 2012 • 00:22

Být normální ženskou s dosud normálním sexuálním apetýtem, tak bych se určitě nesnažil připravit o panictví 41 letého chlapa.To by bylo z mé strany milosrdenství. A výsledek nulový,kulový!

winterfreshka
18. 4. 2012 • 16:01

A pak půjdou od sebe Takového chlapa aby ženská našla .Celkově mi příjde nevyzrálý a nevhodný k založení rodiny,vše by bylo jen na Simoně .Do všeho by ho postrkovala a pobízela.Takový ťululu

fiat
18. 4. 2012 • 09:53

Nechápu proč šel takový jedinec před kamery. Potřeboval peníze? Simona působí, že odříkává naučené, a mohla být do té původní čtveřice nasazena Primou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.