Lucka Vondráčková: Problémy s obřími ňadry! Před TýTý se nemohla vejít do žádných šatů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucka Vondráčková: Problémy s obřími ňadry! Před TýTý se nemohla vejít do žádných šatů!

Lucie pyšně předvádí své nové, mateřským mlíčkem vylepšené poprsí. Kvůli plným křivkám měla ale problém sehnat na večer šaty! Možná proto byla nakonec tak sexy!
Lucie pyšně předvádí své nové, mateřským mlíčkem vylepšené poprsí. Kvůli plným křivkám měla ale problém sehnat na večer šaty! Možná proto byla nakonec tak sexy! (Aha! – Marek Pátek a hermina.cz)

Změněna k nepoznání se poprvé od porodu vrátila domů do Česka zpěvačka Lucie Vondráčková (32). Změna nejzásadnější: v náručí jí spinkal malý Matyáš, jehož 5. prosince v Montrealu povila svému hokejovému manželovi Tomáši Plekancovi (29).

Té další změny si pak mohli všimnout hosté sobotního předávání cen TýTý: stále naplno kojící maminka Lucka pyšně předvedla své nové, podstatně bujnější poprsí.

„Však také kvůli svým křivkám neoblékla ani jedny z trojích šatů, které jí Jarka Sedláčková poslala, a sháněla něco na poslední chvíli!“ sdělila nám Lucčina známá, která s ní v divadle hovořila. Sama zpěvačka veškeré rozhovory odmítla a mizela domů, kde zatím hlídali její rodiče Jiří s Hanou.

Ti se malého nemohli nabažit, vždyť jej viděli vůbec poprvé! Však také první Lucčina cesta po sobotním příletu z Kanady vedla právě za nimi. Až pak se s Tomášem a Matyáškem odebrali domů na kutě. „Malý tři hodiny letu proplakal, tak jsme si šli všichni lehnout,“ řekla nám Lucie před domem.

Anketa TýTý - anketa plná vašich oblíbených celebrit aktuálně na www.ahaonline.cz/tyty.



Přečtěte si
sabath
17. 4. 2012 • 12:48

Nechci být špatný prorok ale tomu manželství dávám kratké trvání,jako se vším v šoubysnysu.

bobou
17. 4. 2012 • 11:10

jste nechali Lucii, Lucií. Co je komu do toho, jak vypadá, jaké má šaty, jestli se jí zvětšila prsa, atd...? Důležité je, aby malý i ona byli zdraví a spokojení. A to si myslím, že jsou. Matyáš je celý tatínek, ten ho tady opravdu nezapře. A proto hodně zdraví a pohody celé rodince. Tomášovi navíc ať se daří v hokeji na MS. A když nevybojují žádnou medaily, svět se opravdu nezboří. Jsou mnohem důležitější a vzácnější věci !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.