Jitka Smutná z Cest domů: Jsem lesba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jitka Smutná z Cest domů: Jsem lesba!

Jitka Smutná přiznala: žiju se ženou!
Jitka Smutná přiznala: žiju se ženou! (TV Prima)

Herečka Jitka Smutná, která září především v seriálu televize Prima Cesty domů, šokovala,když přiznala po mnoha letech tajemství o své sexuální orientaci: žiji se ženou!

Přestožer bude za pár dní herečce Jitce Smutné šedesát let, nepřestává překvapovat. Po dlouhých letech manželství s kameramanem Jaromírem Nekudou, s nímž má syna Jakuba s dceru Terezu, přiznala, že je na ženy. "Před deseti lety jsem přišla na to, že vedle sebe chci mít ženu," přiznala poprvé v rozhovoru pro server Kultura21.

"Nemluvila bych o tom, kdyby svět byl ideální a každému by bylo jedno, s kým žijeme, jakou máme orientaci nebo barvu pleti. Ale realita je jiná. Pokud mě diváci pokládali za dobrou herečku či zajímavého člověka, neměli by změnit názor," vysvětlila, proč se pro comming-out rozhodla.

Její rodina ji kvůli takovému přiznání neopustila, jak Jitka dodala. Děti jsou k ní tolerantní a její stále ještě manžel, jehož kvůli své lásce opustila, stále nevynechá její jedinou divadelní premiéru.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.