EXKLUZIVNÍ FOTO Lucie Vondráčková: Podívejte, tohle je moje zlato! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

EXKLUZIVNÍ FOTO Lucie Vondráčková: Podívejte, tohle je moje zlato!

Šťastná Lucie nám zapózovala se spinkajícím Matyášem před svým bytem v centru Prahy.
Šťastná Lucie nám zapózovala se spinkajícím Matyášem před svým bytem v centru Prahy. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

„Matyášku, tohle je tvůj pravý domov,“ jako by zpěvačka Lucie Vondráčková (32) šeptala po včerejším návratu z Kanady do ouška svému maličkému synovi. Jenže capart zmožený celonočním přesunem z kanadského Montrealu, kde se 5. prosince narodil, jí na ruce sladce spinkal a rozhodně nevnímal.

Dost možná ale večer civěl na obrazovku, kde poprvé v životě viděl mámu jako televizní hvězdu. Pár hodin po příletu se totiž Lucka hodila do gala a šla do Vinohradského divadla obhajovat cenu TýTý. Jenže snad to, že je po většinu roku ztracená za velkou louží, způsobilo, že se cena vrátila do rukou Lucie Bílé...

Lucie Vondráčková s rodinou, malým Matyášem a manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (29), se vrátila domů přes Curych. Letadlo přistálo na pražské Ruzyni v 9.07 ráno. Všichni se pak nechali odbavit přes VIP salonek, kam jim zaměstnanci letiště převezli všechna jejich zavazadla. A že jich bylo! Jako by se stěhoval vojenský regiment…

Plekancův otec naložil do svého vozu synovu hokejovou výstroj a odjel s ní do Kladna, kde bydlí. Druhým autem Tomáš zavezl Lucii a Matyáše do města. Jejich první cesta vedla ke zpěvaččiným rodičům – Jiřímu Vondráčkovi a Haně Sorrosové –, kteří se na dceru a hlavně vnoučka moc těšili. Vždyť ho viděli vůbec poprvé od jeho narození!

Po asi hodinové návštěvě se Lucie se synem a manželem přesunula do svého bytu poblíž Národní třídy. „Jsme z cesty hodně unavení, tak si půjdeme lehnout. A uvidíme se večer na TýTý,“ řekla Nedělnímu Aha! zpěvačka, když nám ve slunném dopoledni zapózovala.

Na udílení cen televizní popularity dorazila Vondráčková do Vinohradského divadla v šatech od módní návrhářky Jarky Sedláčkové, které na ni doma čekaly připravené. Rámě jí nabídl samozřejmě manžel, protože malého Matyáška hlídali celý večer v Lucčině bytě babička s dědou. A jak rádi!



Přečtěte si
lamis
19. 5. 2012 • 01:29

doufam ,ze bude po tatovy ,pristi rok na brusle A UZ MUZE ZACIT TRENOVAT , a je tu ,junior Plekanec ,PREJI, VASI MLADE , KRASNE ,RODINE MNOHO STESTI

mirkazam
16. 4. 2012 • 10:22

Jenom že Bílá je na rozdíl od Vondráčkové,, pani Zpěvačka " , a to ti nějak ušlo...

jity
16. 4. 2012 • 09:44

ano ať je šťastná a miminko roste ku zdraví. To přeji každé ženě, která touží po dítěti, bohužel ne každá to štěstí má.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.